Bosch SMV58N50EU, mașină de spălat vase

Mașina de spălat vase Bosch SMV58N50EU nu e una clasică și se poate observa și după cât costă. Aceasta poate fi una dintre cele mai bune soluții pentru a spăla vasele murdare chiar și pentru toată ziua (dacă e vorba de o familie mai mică). Pentru cei care vor o bucătărie modernă cu aparate pe măsură, atunci acest model e prefect pentru voi dar există și alternative mai ieftine pentru cei cu un buget mai mic. Cele parțial incorporabile sunt bune deoarece ocupă puțin spațiu și sunt mai evidente în bucătărie deoarece nu le poți pune o bucată de mobilier în față (la cele complet incorporabile se poate și parcă aparatul nici nu e prezent în bucătărie).

Dacă vă place să petreceți mai mult timp în altă parte și mai puțin în bucătărie, e nevoie de un aparat ca acesta ori unul similar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea de 13 seturi mi se pare suficientă că doar nu vă oprește nimeni să spălați de mai multe ori când aveți mai multe vase. Clasa de eficiență energetică e A++ și e normal să fie așa la un așa preț. Nu are multe programe dar nici nu are nevoie de multe deoarece tehnologiile se ocupă de restul.

Un astfel de aparat se ocupă și de uscarea vaselor. Ca și tehnologii are: EcoSilence Drive, DosageAssist, Detergent Automation, senzor de încărcare, sistem de protecție a paharelor, sistem hidraulic ActiveWater, servomecanism de închidere, sistem de spălare cu schimbător de căldură și multe altele. pe lângă funcțiile și tehnologiile speciale are și cele menționate anterior.

Consumul anual de energie de 262 kW iar la un cliclu de spălare e de 0.92 kW. Accesoriile incluse sunt destul de bune: Sertar Vario, coș superior reglabil, coș cu sistem VarioFlex, suport cești și coș cu sistem silver XXL.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale ce le-am menționat mai sus, destul de silențioasă, arată bine, ocupă puțin spațiu prin incorporare și performanțele.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Bosch SMV58N50EU e un aparat incorporabil mare dar care poate ocupa puțin spațiu dacă aveți un mobilier corespunzător, dacă nu aveți, atunci trebuie. Dacă vi se pare prea scump pentru acasă, atunci vă recomand un model clasic ori care poate fi incorporat. Cele clasice cu puține tehnologii și funcții costă pe jumătate dar nu sunt la fel de eficiente.

Te-ar mai putea interesa