Bosch SMV50E60EU, mașină 12 seturi

Bosch SMV50E60EU e un model german de mașină de spălat care poate spăla undeva la 12 seturi de vase cu ajutorul a 5 programe. Chiar dacă-i un model mai mare trebuie știut că nu consumă prea mult curent deoarece are clasa A+ de eficiență energetică.
Datorită capacității sale și programelor cu care vine la pachet pot spune că acest model e unul de top care se adresează celora cu pensiuni ori familiilor mai mari.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat deosebit de fiabil. Dacă vreți o fiabilitate sporită atunci puteți să-i extindeți garanția la mai mult… până la maxim 4 ani.

Mașina
Mașina

Niște specificații relevante ar fi capacitatea de 12 seturi, clasa A+ de eficiență energetică și capabilitatea de a fi complet incorporată. Evident că aparatul are un control electronic pentru o eficiență sporită, iar pentru cei care vor să economisească resurse se poate opta pentru opțiunea de încărcare la jumătate… când sunt puține vase.
Faptul că e complet incorporabil o să vă ajute la amenajarea unei bucătării ca la carte, adică precum în emisiunile lui Jamie.
Pentru cei care nu sunt mulțumiți de culoare trebuie știut că poate fi prins un panou de altă culoare.

Plusurile modelului acest ar fi că arată bine, vine cu 5 programe, nu face un zgomot prea mare și e eficient. Nu cred că mai trebuie să spun de faptul că Bosch e un brand nemțesc și acest lucru presupune o calitate superioară a produsului.
Contra achiziției ar fi lipsa Fuzzy Logic (are ceva similar numit Aqua Sensor, iar acesta e un sistem care monitorizează gradul de curățare a vaselor și în funcție de acesta reglează temperatura, timpul de spălare și consumul de apă).

Dacă e să zic ceva de final atunci singurul lucru pe care-l pot spune e că modelul acesta e unul foarte avansat din toate punctele de vedere. Iar, dacă vă interesează pentru o pensiune ori un restaurant atunci o să vedeți că o să faceți economie de bani cu personalul deoarece direcționați resursa umană acolo unde trebuie.

Te-ar mai putea interesa