Bosch SMV46KX01E, mașină de spălat vase cu control mecanic

Mașina de spălat vase Bosch SMV46KX01E e un model mare și mă refer la faptul că are o capacitate generoasă – 13 seturi. Sunt și modele cu mai puține seturi deoarece au o lățime de 45 cm,  astfel interiorul nu e la fel de spațios. Felul cum sunt aranjate coșurile poate afecta capacitatea, însă mie îmi plac mașinile care nu au coșuri prea înghesuite cum e și la varianta de jos. Consider că cele 13 seturi sunt ajuns, mai bine spălați mai des decât să-l o aglomerați prea mult și puteți alege să spălați doar pahare pentru că are un program în acest sens.

Designul e simplu pentru că e vorba de varianta complet incorporabilă și se vede din poza de jos, însă ușa nu e albă, ci voi trebuie să puneți o ușă pe ea cu mâner de mobilier. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt 6 programe de spălare care vă pot fi de folos zi de zi, dacă gătiți des pentru familie sau prieteni. Poate fi pusă în locul mașinii de spălat rufe din bucătărie dacă doriți. Aceasta spală cu ceva mai multe jeturi de apă pentru ca să aveți rezultatele conform așteptărilor. Chiar dacă panoul său nu e vizibil, lumina roșie proiectată pe pardoseală vă informează în legătură cu stadiul programului.

Păreri pro și contra

Vasele și tacâmurile sunt uscate foarte bine, iar această funcție a primit clasa de eficiență A. Avem programe potrivite pentru gradul de murdărie de pe articole sau în funcție de tipul articolelor care le veți introduce în aparat. Chiar dacă avem un panoul de control de tip mecanic, pictogramele ajută foarte mult și nu sunt foarte multe butoane, ci doar cele care cotează. Veți putea programa pornirea sa.

Acest brand oferă multe modele premium, iar cel de sus e unul dintre ele și se adresează celor care au de spălat mult. Bosch SMV46KX01E are un sertar în partea de sus în care se pot pune ustensile și tacâmurile. Mașinile mai vechi nu aveau astfel de dotări și o eficiență energetică atât de bună – A++, iar acum chiar puteți face economii.

Te-ar mai putea interesa