Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch SMV46KX00E, mașină de spălat vase performantă

Mașinile de spălat sunt de mai multe tipuri în funcție de cum vreți să o instalați sau de capacitatea de încărcare. Cea de jos e una ceva mai mare, adică poate spăla până la 12 seturi, iar instalarea se face prin incorporare. Bosch SMV46KX00E e un model destul de apreciat chiar dacă are un preț nu foarte mic, însă are numeroase tehnologii avansate și un design bine gândit. La mașinile standard și parțial incorporabile avem un panou de control mare care e vizibil de la distanță și poate fi acționat oricând. Cele complet incorporabile au panou simplificat pentru că e pus pe marginea ușii și trebuie alese opțiunile dorite înainte să închideți ușa.

Designul e simplu și pe ușa sa trebuie fixat un panou ca și mobilierul pe care să aveți un mâner orizontal. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Nu are o adâncime foarte mare – 55 cm, deci puteți renunța la mașina de spălat rufe pentru acesta în bucătărie. Mai toate mașinile mari au funcție de încărcare la jumătate pentru că se întâmplă de multe ori să nu avem suficiente vase și vrem să facem și puțină economie. E echipată și cu funcția de auto-curățare pentru a vă ușura viața.

Păreri pro și contra

Merită să alegeți acest model pentru că are un consum redus de resurse (clase de eficiență superioare), oferă exact programele de care aveți nevoie, coșuri ajustabile pentru a putea spăla orice articol indiferent de dimensiuni, coșul pentru tacâmuri e prezent și el, spală destul de mult și vasele sunt uscate foarte bine. Poate că nu ați știut dar aceste aparate au programe complete, astfel că farfuriile, vasele și tacâmurile pot fi puse imediat la loc. În acest aparat puteți pune vasele murdare sau chiar să le țineți după finalizare dacă nu aveți unde să le puneți, pentru că blatul nu e foarte mare sau spațios.

Chiar dacă Bosch SMV46KX00E are un preț ceva mai mare, veți apreciat rezultatele oferite, fiabilitatea, designul și funcționalitatea superioară. Puteți amâna pornirea sa dacă nu vreți să spele pe timp de noapte ci doar dimineața devreme – până la 24 ore.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu