Bosch SMV46GX01E, model incorporabil clasa A++

Pentru persoanele interesate de un electrocasnic incorporabil de tipul maşină de spălat vase recomand Bosch SMV46GX01E. Acesta pe lângă faptul că e complet incorporabil are motor eficient (EcoSilence Drive) şi capacitatea de a spăla 12 seturi de vase.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic întrucât pe lângă multe altele are şi ceva similar Fuzzy Logic, adică senzor pentru încărcare. Acest senzor vă va ajuta să economisiţi resurse atunci când aveţi de spălat mai puţine vase.
Nu ştiu dacă se vede, dar panoul de comandă e unul mascat, iar pentru a fi avertizaţi de starea spălării aparatul are laser roşu care se proiectează pe podea.


Păreri pro şi contra

Modelul Bosch SMV46GX01E e unul de tip incorporabil complet capabil în a spăla până în 12 seturi de vase.
Dimensiunile sale sunt de 82x60x55 ÎxLxA cm. Se poate vedea că lăţimea e una normală de 60cm.
Pentru alimentarea sa aparatul are furtune de 1,6 şi 1,9m, iar cablul de electricitate e de 1,7m.
Consumul energetic nu e deloc mare, acest aparat având clasa A++ cu un consum anual de 258 kWh. Per ciclu de spălare consumă 0,9 kWh.
Nici consumul de apă nu e mare deoarece per ciclu consumă 9,5 litri, iar pe an consumă 2660 litri.
Nivelul de zgomot e unul mic de 46 decibeli, acesta fiind mult mai mic decât cel al unui maşini de spălat rufe.
Precum alte electrocasnice moderne şi acesta are un motor la zi numit EcoSilence Drive. Acesta este eficient energetic, durabil şi silenţios.

Modelul de faţă vine la un preţ foarte bun, iar pe termen lung vine să vă facă economii prin faptul că are funcţii de economisire.
Fiind un aparat de la un brand german o să avem parte de un produs calitativ.
Alte modele au Half Load (încărcare la jumătate), iar modelul de faţă are senzori care detectează cantitatea şi în funcţie de aceasta adaptează consumul de curent.
Am uitat să precizez faptul că acest aparat are Aqua Sensor, adică o facilitate care reglează apa pentru ca rezultatele de spălare să fie perfecte.

Te-ar mai putea interesa