Bosch SMV46AX01E, mașină de spălat vase cu coș pentru tacâmuri

Mașinile de spălat vase mai noi oferă și acel coș special în care puteți pune tacâmurile, iar Bosch SMV46AX01E e un exemplu foarte bun. Acest coș special poate fi organizat ușor în cadrul coșului inferior. Aceasta are un panou de control diferit față de cele standard sau parțial incorporabile, adică e pe marginea superioară a ușii. Chiar dacă e simplificat, e ușor de folosit și pictogramele chiar pot fi de ajutor.

La mijlocul panoul e prezent un timer care vă arată timpul rămas și indicatorul luminos care se proiectează pe podea vă informează despre program, dacă e pe final sau mai are de spălat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta e un model nu foarte compact, de aceea are o capacitate de încărcare maximă de 12 seturi. Cele cu lățime de 45 cm pot avea o capacitate de 9-10 seturi și prețurile nu sunt cu mult mai mici.

E de apreciat că are destule programe de spălare, opțiune de încărcare la jumătate (pentru un consum mai mic de resurse), control electronic ușor de folosit, clasă energetică A+, siguranță copii (blocare interfață), indicator terminare program și multe altele. A primit o clasă A+ pentru că are un consum redus de energie, iar ca și un exemplu: consumă 1.02 kWh în programul Eco. Trebuie să recunosc că aparatele acestui brand sunt destul de competitive și fiabile.

Instalarea sa poate fi destul de ușoară dacă aveți un mobilier special pentru incorporabile, iar pe ușa sa se montează un panou de mobilier cu mâner.

Păreri pro și contra

Mașina de mai sus are o tehnologie specială care protejează paharele adică reglează duritatea apei. Sunt prezente și alte tehnologii care optimizează programele de spălare: AquaSensor (reglează consumul de apă în funcție de nivelul de murdărie), LoadSensor (detectează greutatea încărcăturii), AquaStop. Chiar și programele automate au un rol important deoarece se folosesc de tehnologiile anterior menționate.

Bosch SMV46AX01E e una dintre multele modele oferite de acest brand și care v-o recomand deoarece are un preț foarte bun. Chiar dacă nu aveți timp pentru ea, nu vreți să deranjați copii sau nu obișnuiți să lăsați aparate să funcționeze peste noapte, se poate amâna  pornirea sa cu câteva ore.

Te-ar mai putea interesa