Bosch SMV46AX00E, mașină de spălat vase de 12 seturi

Aparatul electrocasnic Bosch SMV46AX00E reprezintă o soluție modernă pentru bucătărie și acesta se incorporează complet sub blat. Astfel, că aparatul nu va fi vizibil, ci numai voi veți ști unde se află. Panoul de control e amplasat pe marginea ușii ca la multe alte modele sau branduri. Din poză se poate vedea acesta și consider că e ușor de folosit, iar pentru a afla semnificația pictogramelor trebuie să consultați manualul său.

Mașina nu va arăta chiar așa, adică nu va fi pe alb și se va monta un panou de mobilier pe ușa aparatului. Nici nu veți observa prezența sa și la finalul programului veți fi atenționați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată se poate ajunge la concluzia că discutăm de un model complet incorporabil, cele parțial incorporabile au un panoul de control vizibil (frontal). Astfel, se poate supraveghea mai bine programul dar și meniul e ceva mai mare. În funcție de articole, puteți alege unul dintre cele 6 programe de spălare și pot fi organizate decent în cele două coșuri. Programele pot fi ajustate în funcție de gradul de murdărie și sunt 5 trepte de temperatură în acest sens, dar se poate și amâna pornirea.

Păreri pro și contra

E vorba de un aparat eficient cu clasă energetică A+, însă e loc de mai bine în acest buget. Lăsând la o parte consumul, veți observa că stă bine la capitolul funcționalitate (multe programe de spălare + funcții). Indicatorul care vă avertizează la finalizarea programului e important în acest sens. Are un motor silențios, durabil și eficient care poartă numele de EcoSilence Drive. Avem o capacitate de spălare mare, iar vasele sunt uscate la final și voi le puteți pune la loc. Oferă un coș special pentru tacâmuri care-l puteți folosi pentru aceste articole sau chiar accesorii mici de la aparate.

Bosch SMV46AX00E face parte din generația nouă care e mai silențioasă și eficientă, însă și din alte puncte de vedere merită aleasă. E prezent un program numit Hygiene Plus care e util pentru a spăla articolele bebelușului.

Te-ar mai putea interesa