Bosch SMV45AX03E, model cu raport calitate/preț bun

Mașina de spălat vase de mai jos are un design minimalist pentru că e complet incorporabil și se numește Bosch SMV45AX03E. Panoul de control e bine organizat și spre deosebire de multe alte model, acesta are tehnologie InfoLight care proiectează pe podea o lumină, astfel veți ști când a luat sfârșit programul de spălare. Bineînțeles, vasele sunt și uscate la final pentru a fi puse înapoi în sertar sau dulap. Pot fi lăsate în aparat dacă nu beneficiați de prea mult spațiu de depozitare și o capacitate de 12 seturi chiar e bine-venită.

Chiar dacă nu e cea mai ieftină mașină, impresionează la toate capitolele și are o capacitate mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că arată puțin ca alte modele, doar că programele și funcțiile sunt mai multe (se vede că are mai multe butoane). Modelele parțial incorporabil și standard au un afișaj la vede când ușa e închisă, dar poate preferați un design mai simplificat. Peste ușa aparatului se montează un panou similar cu cel al mobilierului din bucătărie și se pune un mâner în poziție orizontală. Nici nu va ști că acolo se află mașina de spălat, iar în ea puteți ține vasele murdare și nu pe blat unde poate v-ar deranja. Incorporarea e simplă pentru că nu e necesar un corp special, ci doar spațiu necesar.

Păreri pro și contra

Mașina poate să pornească când doriți dacă setați timerul și se poate pre-selecta programul dorit. Astfel, poate fi încărcată de vase seara și să spele de dimineață. În programul Eco aparatul are un consum de energie nesemnificativ – 0.9 kWh, iar un senzor de încărcare detectează cantitatea de vase introdusă, pentru a justa consumul. Deci nu cred că ar mai fi fost necesară o opțiune de încărcare la jumătate, iar faptul că face parte din seria SilencePlus cred că spune totul.

Bosch SMV45AX03E poate spăla rapid și cu rezultate foarte bune, dacă vasele nu sunt atât de murdare. E echipată cu multe tehnologii care fac fac mai eficient procesul de spălare, iar aparatul va beneficia de cele mai bune clase de eficiență – A++ la energie, A la spălare.

Te-ar mai putea interesa