Bosch SMV40D80EU, mașină de spălat vase incorporabilă

Mașină de spălat vase Bosch SMV40D80EU e una care se incorporează complet și care are un control electronic interesant. În general, mașinile de spălat incorporabile au ceva mai multe tehnologii. Dacă nu aveți un buget, mare puteți alege o mașină parțial incorporabilă sau una care o puteți pune doar sub blat. La cele complet incorporabile puteți pune pe ușa aparatului o placă pentru a nu mai ieși așa în evidență (o placă similară cu cea a mobilierului din bucătărie). Poate fi de folos pentru cei care vor vor să câștige timp și bani. Poate fi folosită de oricine deoarece panoul de control e unul destul de bun.

Alternative sunt cele clasice deoarece sunt mult mai ieftine și bineînțeles ținem cont de aceeași capacitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea sa de spălare e de 12 seturi deci poate spăla mult și datorită eficienței A+, consumul de energie e scăzut. Chiar dacă aparatul are clasa A+, consumul de apă e relativ același. E dotat cu 4 programe de spălare, control electronic, siguranță copii, protecție inundații etc. Are funcțiile standard dar și pe parte de siguranță stă foarte bine. Dintre acele programe de spălat menționez: rapid, bio/eco, intensiv și normal.

Puteți regla nivelul de temperatură și sunt 4 trepte disponibile. Ca și tehnologii, mașina are: sistem hidraulic ActiveWater hydraulic, detergent Automation, asistare dozaj detergent, senzor de încărcare, sistem de protecție a paharelor, Aquastop etc. Consumul energetic într-un program Eco e de 1.02 kW, iar consumul de apă e de 14 litri. Ca și accesorii sunt incluse: coșul reglabil, coș tacâmuri, sită autocurățare, compartiment sa și coșuri Silver XXL. E forte important să țineți cont de dimensiunile nișei la instalare și de cele ale aparatului (adică are părții care vine incorporată în mobilier). În general, sunt menționate doar dimensiunile părții din față ale aparatului.

Plusuri: are un consum redus, coșuri mari, tehnologiile, rezultate excelente, panou de control interesant și altele.
Minusuri: nu oricine și- o poate permite.

Mașina Bosch SMV40D80EU e una din multe modele care le puteți lua în acest buget, iar cele clasice sunt cam la fel de perforamnte doar că tehnologiile sunt mai puține.

Te-ar mai putea interesa