Bosch SMV25AX01E, model complet incorporabil clasa A++

Pentru a avea vase ca noi vă recomand maşina de spălat vase Bosch SMV25AX01E. Aceasta e una capabilă în a spăla 12 seturi cu o eficienţă energetică deosebită deoarece e vorba despre clasa A++.

Nodelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium din toate punctele de vedere. Fiind un aparat complet incorporabil nu are afişaj vizibil, iar din această cauză are funcţia InfoLight, adică se afişează un spot luminos pe pardoseală.

Bosch SMV25AX01E

Păreri pro şi contra

Bosch SMV25AX01E vine cu o mulţime de facilităţi cum ar fi AquaStop, InfoLight, ExtraDry, GlassCareSystem şi Silence Plus.
Dacă maşinile de spălat rufe au Fuzzy Logic, acesta are LoadSensor care economiseşte apă şi energie pentru încărcături mai mici. E o caraceristică automată şi nu e nevie de intervenţia dvs.
Motorul din acest aparat e unul de tip EcoSilence Drive, fiind vorba despre un modero eficeint, durabil şi silenţios. Funcţionează fără perii, iar din această cauză e foarte silenţios.
Referitor la consumul de apă şi curent acest model are un consum de apă de 9,5 litri per ciclu şi de 2660 litri pe an. Iar, consumul de curent e de 0,9 kWh per ciclu pe când cel anual e de 256 kWh.
Dacă vreţi să spălaţi fără să deranjaţi pe cineva care doarme atunci puteţi folosi programul Silence Plus. Pentru acest program nivelul de zgomot e de undeva la 48 decibeli.
Pentru a fi proejaţi de pagubele făcute de apă acest model are sistem AquaStop. Acesta presupune că aparatul are furtun de alimentare cu perete dublu, valvă de siguranţă şi tavă de colectare. În felul acesta producătorul spune că sunteţi protejaţi 100%.

Concluzie

În cazul în care sunteţi interesaţi de un aparat electrocasnic care să arate bine şi care să spele fără a consuma prea mult curent sau apă atunci acest Bosch ar fi recomandarea mea.
Pe parcursul utilizării o să vă recuperaţi banii deoarece face economii impresionante. Cea mai importantă economie e cea de timp. Din această cauză aparatul se va dovedi foarte util atât acasă cât şi la o pensiune/local.
Despre brand trebuie spus că e unul premium, mai exact e german. Se ştie că produsele de la acest brand sunt unele rezistente şi cu diverse facilităţi pe care nu le întâlnim la alţi producători.

Te-ar mai putea interesa