Bosch SMV25AX00E, model incorporabil pentru 12 seturi

Bosch SMV25AX00E este un electrocasnic de îndelungă folosinţă din categoria maşinilor de spălat. Se deosebeşte de alte modele prin faptul că e complet incorporabilă, iar materialele din care e făcută sunt de calitate (cuva e din inox).
E un aparat care poate spăla undeva la 12 seturi cu un consum energetic şi de apă redus (pe an consumă 290 kWh şi 3300 litri).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care are grijă de timpul şi banii noştri.


Păreri pro şi contra

Maşina Bosch SMV25AX00E e una premium cae e complet incorporabilă şi în ciuda acestui lucru o să fiţi informaţi dacă aparatul mai funcţionează ori dacă a terminat programul. Acest lucru se va realiza prin intermediul unui spor de lumină proiectat pe podea care e numit InfoLight.
Nu trebuie să vă bateţi capul cu spălarea deoarece are diverse programe automate aşa încât toţi parametrii să fie reglaţi automat.
Opţiunea VarioSpeed ajută la reducerea timpului de spălare până la 50 procente, dar rezultatele spălării vor fi perfecte.
Apa nu va fi consumată în exces deoarece are AquaSensor, adică o caracteristică despre care trebuie spus că ne va ajuta cu reglarea utilizării apei.
Motorul care echipează aparatul e unul puternic, durabil, eficient şi silenţios. Este vorba despre unul ExoSilence Drive.
Dacă o să spălaţi puţine vase atunci datorită senzorului de încărcare se pot economisi resurse.
Pornirea poate fi programată, mai exact se poate pune o întârziere de 3, 6 sau 9 ore. În acest fel spălaţi în intervale care vă convin financiar ori din alt punct de vedere.
Aparatul acesta are nişte dimensiuni ok de 82x60x55 îxlxa cm. Greutatea sa e una normală de circa 31kg.

Bosch e un brand german cu o lungă istorie şi care oferă produse premium pentru cei intereaţi. Alegând un astfel de aparat beneficiaţi de ceva calitativ şi fiabil. Durata lui de utilizare fiind de peste 10 ani, la acest lucru ajutând motorul şi cuva din inox.

Te-ar mai putea interesa