Bosch SMS6ZCW48E, model cu clasa C și 14 seturi

Bosch SMS6ZCW48E e un aparat de generație nouă pentru persoanele care vor un aparat de la un producător german respectabil. Se adresează unei familii mai numeroase deoarece are o capacitate de 14 seturi, adică foarte mare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine chiar și vizual. Acest lucru poate fi văzut din imaginea de alături. Mai exact e un model standard care are panou de comandă vizibil. În dreptul acestuia se văd inscripții precum Seria 6 și Perfect Dry.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat vase Bosch SMS6ZCW48E vine cu o multitudine de lucruri pozitive, pe lângă lucrurile de mai sus, acestea fiind:
– Eficiența energetică bună deoarece e vorba despre clasa C cu un consum de 75 kWh la 100 spălări.
– Economisește resurse prin faptul că are senzor de încărcare. Acesta detectează cantitatea și în funcție de aceasta adaptează consumul de apă, curent și detergent.
– Uscarea e una aproape de perfecțiune deoarece aparatul are Perfect Dry cu tehnologie Zeolith.
– E realizată din materiale de calitate. Un lucru pe care trebuie să-l evidențiez fiind faptul că vine cu o cuvă din inox.
Din păcate nu e un model slim, dimensiunile acestui aparat fiind de 85x60x60 îxlxa cm.
Un lucru neutru e că are facilitatea smart numită Home Connect. Aceasta permite interacțiunea cu aparatul de pe un dispozitiv modern.
Altceva interesant (care nu e neaparat un plus, dar categoric nici un minus) e faptul că are program Silence așa încât mașina să fie cât mai silențioasă prin activarea acestuia.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un produs de calitate cu multe tehnologii utile.
Dacă vreți un produs ca în Germania atunci alegând acest aparat o să faceți o alegere bună. Garanția standard a acestui model e de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult.

Te-ar mai putea interesa