Bosch SMS69U88EU, mașină clasa A+++

Ar trebuie să alegi Bosch atunci când vine vorba despre achiziția unui electrocasnic deoarece vorbim despre un brand nemțesc, iar dacă ești în căutarea unei mașini de spălat vase atunci ar trebuie să mergi pe varianta Bosch SMS69U88EU. Atuurile sale ar fi clasa A+++ (-10%) de eficiență energetică, costul de achiziție ok și capabilitatea de a spăla până în 13 seturi.

Vorbim despre un aparat premium, dar are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Costul de achiziție e unul bun, nici mic și nici mare… reflectând capabilitățile sale.
Pentru a-ți face mai bine o părere vizuală legată de acest aparat poți vedea de alături imaginea cu mașina.

Mașina
Mașina

Specificațiile modelului acesta ar fi capacitatea de spălare de până la 13 seturi, numărul de 9 programe și numărul foarte mare de programe. Fiind vorba despre un aparat premium e normal ca acesta să aibă un control electronic. Acest fel de control e mult mai avansat în comparație cu cel mecanic, iar avantajul ar fi că e precis și rapid.
Cred că cel mai mult o să vă încânte consumul foarte redus de curent și apă. Consumul de curent e dovedit de clasa A+++ -10%, iar cel de apă de cei 7l care-i consumă per program.
Ca accesorii aș menționa suportul pentru pahare, coșul cu sistem Vario Flex Plus și altele.

Atuurile acestei mașini ar fi brandul, consumul mic de resurse, nivelul de zgomot nu prea mare (are caracteristica SuperSilence deoarece nivelul e de 44 decibeli) și că e din inox. Nu cred că mai are rost să pomenesc faptul că are nivel mic de zgomot, că are multe funcții și facilități.
Singurul dezavantaj ar fi costul de achiziție cam mare, însă, după cum am scris și la început, acest cost e unul justificat.

Așa de final pot spune legat de produsul acesta că-și merită banii, mai mult cu cât primești și o garanție de 10 ani împotriva ruginirii cuvei, iar pentru promoții legate de acest model ar trebui să intri aici. Dacă vrei o garanție suplimentară atunci poți să-i faci și o extensie de garanție… lucru valabil la magazinele online cunoscute.

Te-ar mai putea interesa