Bosch SMS53N18EU, mașină de spălat vase 13 seturi

Bosch SMS53N18EU e o mașină de spălat bună din segmentul premium și care poate spăla multe vase. Are un design deosebit și pe acel panou de control veți găsi multe opțiuni utile și selectarea lor se face destul de simplu. E vorba de un control electronic avansat iar ca și caracteristici speciale are: asistare dozare, sistem rackmatic (se poate ajusta înălțimea suportului superior, pentru a putea pune vase după preferințe), inox antiamprentă, AquaStop, A++, VarioSpeed (spălare rapidă cu rezultate bune), VarioFlexPlus (flexibilitate la coșurile de vase), tratament delicat pentru pahare etc. Ar mai fi și altele dar acestea sunt cele mai importante.

Chiar dacă pare prea scumpă e un aparat care impresionează și care arată foarte bine în orice bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Nu e vorba de unul care necesită incorporare dar poate fi pus cu ușurință sub blat pentru economisirea spațiului din bucătărie. Capacitatea de încărcare e de 13 seturi deci poate spăla foarte multe și poate fi luată chiar și pentru un restaurant. Clasa energetică A++ e binevenită deoarece poate sunteți în căutarea unui aparat eficient. Celelalte clase de eficiență sunt A (la uscare și spălare).

Pe partea de programe și opțiuni are: protecție inundații, siguranță copii, programele de spălare uzual, 4 nivele de temperatură, sistem hidraulic ActiveWater, programare întârziată, accesorii decente etc. Consumul de apă și energie țin de programul și opțiunile alese dar e și așa redus după cum am precizat anterior. În modul eco, consumul de energie e de 0.92 kWh, respectiv un consum de apă de 10 litri. Dimensiunile sale sunt următoarele: 84 cm înălțime, 60 cm adâncime și 60 cm lățime.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale menționate sus, arată bine, e fiabilă, nu ocupă mai mult spațiu decât oricare alt aparat electrocasnic (poate fi pus chiar și sub blat).
Minusuri: nu are având în vedere toate cele.

Bosch SMS53N18EU poate face față oricărei provocări și dacă vă depășește bugetul, vă recomand ratele fixe deoarece e o investiție pe termen lung. Nu veți avea nevoie de un alt aparat vreodată sau în următorii 5-10 ani, iar dacă aveți alte electrocasnice tot pe inox/argintiu, nu văd de ce nu optați pentru acesta.

Te-ar mai putea interesa