Bosch SMS50E98EU, mașină de spălat vase pe inox

Bosch SMS50E98EU e un aparat elegant dar și performant oferit de un brand cunoscut. Jos se poate observa cam cum arată la interior din poza de jos și chiar dacă nu e incorporabilă, o puteți pune sub un blat pentru a economisi spațiu. Dimensiunile sale sunt cele standard și doar cele cu seturi mai mici sunt mai compacte. Cele mai mici modele sunt cele cu 7 seturi care sunt cam pe jumătate cât acestea. Panoul de control e unul destul de bine realizat deoarece totul e la locul potrivit și nu are nevoie de prea multe butoane. Dacă vi se pare prea complicat, puteți consulta manualul de instrucțiuni.

Alternative sunt mașinile de spălat cu capacitate mai mare de spălare ori mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea de 12 seturi include multe vase, tacâmuri, pahare etc. Puteți să le puneți cum doriți și în funcție de gradul de murdărie sau cantitatea de vase. Clasa A+ e bună și evidențiază ușor consumul de energie. Celelalte clase de eficiență sunt A la uscare și A la spălare. Are 5 programe și sunt cele standard, adică care le găsim la alte mașini.

Ca și tehnologii are: Detergent Automation, asistare dozaj detergent, protecție pahare, sistem hidraulic ActiveWater, EcoSilence Drive, Aqua Sensor, amânare pornire etc. Sunt prezentți diverși indicatori pe acel panou de control. Ca și accesorii sunt: coș reglabil pe înălțime, coș tacâmuri, compartiment sare, coș reglabil pe înălțime cu sistem rackmatic în 3 trepte, coșuri XXl etc. Consumul de energie într-un ciclu de spălare e de 1.02 kWh.

Plusuri: e la promoție, arată bine, ușor de folosit, consum redus de energie, suficiente programe și funcții.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch SMS50E98EU e o alegere bună pentru cei care vor un ajutor în bucătărie deoarece gătesc mult și des. Nu există alte feluri de aparate care să poate fi folosite pentru spălarea vaselor. Puteți spăla accesoriile diverselor aparate cu această mașină iar la modelele mai performante puteți ajusta interiorul mașinii. Puteți lua un model incorporabil dacă vreți să economisiți și mai mult spațiu și nu vreți performanțe în același preț.

Te-ar mai putea interesa