Bosch SMS46KW00E, mașină de spălat vase modernă

Mașina de spălat vase Bosch SMS46KW00E face parte din cea mai nouă generație de aparate de la acest brand și se poate observa designul modern și simplu. Chiar dacă pare să aibă un control electronic, defapt e unul mecanic cu ecran LED care iasă bine în evidență datorită conturului negru. Arată bine pentru un model standard, adică unul care nu necesită incorporare. Chiar dacă nu e prea accesibil, se poate observa că are o capacitate destul de mare.

Modelele care necesită incorporare arată diferit dar sunt la fel de eficiente și performante, chiar și prețurile sunt aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelele mari au capacitate de 13-14 seturi și chiar nu e nevoie de mai mult deoarece de multe ori aveți de spălat vase doar pentru o singură masă. Deci opțiunea de încărcare la jumătate devine destul de utilă în acele momente și tot mai multe modele o au. Coșurile de la interior sunt reglabile și ofer sistem de protecție pentru pahare care e foarte important dar poate că nici nu veți spăla prea multe pahare.

Programele de spălare sunt suficiente, dar alte mașini oferă chiar și 8 programe (pe lângă programele standard, sunt prezente și programe mai speciale). Puteți folosi cu ușurință panoul de control datorită pictogramelor prezente pe acesta, dar are și manual cu instrucțiuni pentru informații suplimentare.

Păreri pro și contra

Pe partea de funcționalitate stă destul de bine, adică are un număr generos de programe și opțiuni din care puteți alege pentru a obține rezultate dorite. Chiar și caracteristicile speciale sunt un plus pentru acest aparat și cred că sunt motive în plus pentru a-l alege. Consumul de energie și apă e destul de scăzut având în vedere dimensiunile sale.

Bosch SMS46KW00E poate înlocui orice model mai vechi deoarece are dotări ceva mai bune decât generațiile precedente, iar pentru instalare se poate pune chiar și în locul mașinii de spălat rufe. Ideea e că ambele au o lățime de 60 cm și alimentare cu apă, dar să nu uităm că e nevoie și de o scurgere pentru apa folosită.

Te-ar mai putea interesa