Bosch SMS46GI55E, model clasa A++ cu motor EcoSilence Drive

Bosch SMS46GI55E e o maşină de spălat modernă capabilă în a spăla 12 seturi de vase. De la început trebuie să vă spun că nu e un model slim deoarece are o lăţime de 60 centimetri.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi poate spăla o cantitate mare de vase prin intermediul a 6 programe.


Păreri pro şi contra

Modelul Bosch SMS46GI55E e unul foarte economic având un consum energetic de 258 kWh pe an şi 0,9 kWh per ciclu. Dacă sunteţi interesaţi de consumul de atunci trebuie ştiut că acesta e de 2660 litri pe an.
Pentru economisirea de resurse aparatul are senzor de încărcare care e un fel de Fuzzy Logic care detectează cantitatea, iar în funcţie de aceasta adaptează apa şi alţi parametrii.
Dimensiunile aparatului sunt de 84x60x60 îxlxa cm. Furtunul are 190cm, iar cablul are 175. Pentru montarea aparatului ar trebui două persoane deoarece cântăreşte undeva la 50kg.
E realizat din materiale de calitate întrucât cuva e din inox şi plastic. Şi carcasa aparatului pare una de calitate având culoare inox.
Nu e un aparat gălăgios deoarece are programe silenţioase numite Silence şi SuperSilence Plus care au 42 respectiv 45 decibeli.
Pe partea de siguranţă vine cu SquaStop care e un sistem care detectează probleme de posibile scurgeri şi în felul acesta aveţi protecţie împotriva daunelor cauzate de apă.
Aparatul are 6 programe, dar dacă nu ştiţi ce să folosiţi atunci puteţi alege programele automate.
Are opţiune prin care e redus timpul de spălare şi aici mă refer la VarioSpeed Plus. Durata programului de spălare e redusă până la 66 procente.

Această maşină de spălat vase e una modernă pentru persoanele interesate de rezultate de excepţie acasă ori la o pensiune. poate spăla o cantitate mare de vase, iar dacă aveţi mai puţin de spălat atunci consumul va fi mai mic (proporţional).
Despre brandul Bosch trebuie spus că e unul german şi că produsele sale sunt unele de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa