Bosch SMS46GI05E, mașină de spălat vase cu finisaj inox

Mașina de spălat vase Bosch SMS46GI05E e una clasică, deci nu trebuie să o incorporați parțial ori complet într-un mobilier. Multe mașini cu lățime de 60 cm au o capacitate de spălate de maxim 14 seturi, doar că interiorul e mai înghesuit. Eu vă recomand variantele cu 12 sau 13 seturi deoarece interiorul e mai bine împărțit și nu cred că vreodată veți spăla atâtea vasele, tacâmuri și căni. Din poza de jos se vede cât de bine arată panoul de control, finisajul pe inox și formele rotunjite ale ușii.

Acesta îl recomand celor care au aparate argintii sau pe inox, adică trebuie să se asorteze cu restul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch SMS46GI05E

Capacitatea e una satisfăcătoare deoarece puteți spăla vasele cât pentru 2 mese, dar depinde și de câte persoane discutăm. Oricum, se pot spăla chiar și unele accesorii ale unor aparate, tacâmuri, pahare și căni. Bineînțeles, acest aparat le va și usca, astfel că le puteți pune imediat la loc. Clasa de eficiență energetică e foarte bună – A++, că doar e vorba de un aparat din gama nouă.

E dotat cu tehnologii ca: ActiveWater, sistem de protecție a paharelor, senzor LoadSensor (detectează încărcătura pentru un consum mai redus de resurse), AquaSensor. Se poate programa pornirea sa în cazul în care nu aveți timp să scoateți vasele sau poate că vreți să supravegheați programul de spălare.

Dimensiunile par să fie aceleași pentru toate modelele de 60 cm, deci poate fi pus în locul modelului mai vechi.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu are multe seturi, vi se oferă o opțiune de încărcare la jumătate, senzorii sunt foarte utili și consumul de energie e scăzut. Această mașină de spălat arată foarte bine în realitate și se potrivește perfect într-o bucătărie modernă. Pentru ceva mai multe detalii am pus prezentarea de la final care e cu un model similar.

Bosch SMS46GI05E poate fi cea mai bună variante de la acest brand și în acest buget. E așa deoarece e vorba de o generație destul de nouă și nu găsesc motive pentru a nu-l achiziționa. Acesta poate fi instalat cu ușurință, îl puneți direct sub blat pentru a economisi spațiu.

Te-ar mai putea interesa