Bosch SMS46AW00E, mașină de spălat nemțească cu 12 seturi

Bosch SMS46AW00E este o mașină de spălat vase adresată celora interesați de un aparat premium care să poată spăla o cantitate mare de vase într-un timp relativ scurt. Nu doar că e eficient la spălare, ci și la consum de resurse întrucât are ceva similar Fuzzy Logic numit Load Sensor. Cu ajutorul unor senzori aparatul va detecta încărcătura, iar în acest fel va adapta resursele pentru un consum cât mai mic.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are grijă de buzunarul nostru întrucât are un consum redus de resurse.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul cu panou de comandă vizibil, iar controlul aparatului e unul electronic.


Caracteristici

Modelul Bosch SMS46AW00E e unul capabil de a spăla până în 12 seturi de vase folosind unul dintre cele 6 programe (care e mai adecvat).
Are caracteristica LoadSensor pentru a face economii de resurse. Aceasta funcționează prin faptul că vine cu senzor care detectează încărcătura și asigură o utiizare optimă a apei. Mai are și AquaSensor care reglează utilizarea apei în funcție de gradul de murdărie. Acest ultim lucru se realizează cu ajutorul unor fascicule de lumină.
Pentru spălarea tacâmurilor există un coș numit „coș Vario”, iar acesta asigură spațiu suplimentar pentru tacâmuri.

Avantaje

Aparatul nu costă prea mult având în vedere că e unul nemțesc și că are o mulțime de tehnologii incluse.
Consumul de curent e unul minim, fiind vorba despre clasa A+ de eficiență energetică. La acest lucru contribuie și motorul de tip EcoSilence Drive care e deosebit de economic și silențios.

Concluzii

Dacă vă interesează un aparat care să arate bine și (cel mai important) să spele foarte bine atunci modelul SMS46AW00E de la Bosch ar fi recomandarea mea.
În opinia mea, o mașină precum aceasta e o investiție rentabilă întrucât e bună la o pensiune sau acasă. La o pensiune vă ajută să economisiți bani cu personalul, iar vasele vor fi spălate impecabil.

Lasă un comentariu