Bosch SMS40M52EU, mașina spălat vase 12 seturi

Bosch SMS40M52EU e o mașină de spălat nemțească care poate spăla undeva la 12 seturi de vase. Acest lucru o face ideală pentru cineva interesat de un electrocasnic bun la spălarea unei cantități impresionante de vase.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe ace;ti bani noi primim un aparat de o calitate superioară care nu ocupă prea mult loc întrucât are o lățime de 60 centimetri.
Puteți vedea că e un model alb cu un panou de comandă care se evidențiază printr-un ecran LED mare.

Mașina
Mașina

Specificațiile care impresionează sunt clasa A+ de eficiență energetică, capacitatea mare și coșurile mari de tip XXL. Și pe partea de uscare/spălare are o clasă foarte bună – A, iar asta face ca rezultatul final să fie unul extraordinar de curat. Vine cu patru programe cum ar fi intensiv, rapid, auto și bio. Cel intensiv o să vă fie de folos atunci când vasele sunt foarte încărcate, iar programe precum cel rapid ori bio o să vă ajute la spălarea mai puținor vase.

Plusurile acestui model sunt numărul mare de programe și opțiuni (sunt utile, nu doar de marketing), consumul relativ mic de resurse, nivelul nu prea mare de zgomot și senzorul Aqua Sensor (e un model care detectează gradul de murdărie și astfel o să ajusteze durata de spălare și alți parametri… cum ar fi cantitatea de apă, temperatura etc).
Lucruri negative nu are deoarece chiar ș prețul e unul mic având în vedere că vorbim despre un aparat marca Bosch – un brand nemțesc.

Deci, dacă te interesează un electrocasnic care să te ajute în treburile zilnice atunci acesta e recomandarea mea. Dacă ai o pensiune atunci cu atât mai mult o să te intereseze aparatul acesta. Gândește-te că nu o să mai pierzi timp și nici bani (cu un eventual angajat special care să trebuiască plătit).
Chiar dacă e cu o capacitate peste medie, nu va ocupa prea mult loc deoarece are o lățime de 60 centimetri.

Te-ar mai putea interesa