Bosch SMS40E62EU, mașină spălat vase clasa A+

Dacă vrei să scapi de grija vaselor murdare atunci o mașină de spălat vase precum Bosch SMS40E62EU te-ar putea ajuta în activitatea ta zilnică din gospodărie. Dar, acest model nu e doar pentru acasă, ci și pentru scopuri comerciale… adică la un mic restaurant ori ceva de genul.
În momentul de față e la promoție și dacă vă grăbiți poate apucați să cumpărați o astfel de mașină cu cadou ori preț mai mic.

Mașina aceasta e disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu-i deloc mare pentru un aparat care poate spăla până la 12 seturi cu ajutorul a 4 programe. Din păcate nu e un model incorporabil, dar nu o să deranjeze prea mult în bucătărie deoarece are un design foarte simplist… lucru care poate fi văzut și din imaginea alăturată.

Mașina
Mașina

Modelul de față vine cu multe caracteristici utile, iar programele care ar trebui menționate sunt Bio 50, auto 45-65, rapid 45 și intensiv 70. Cel intensiv e pentru vase foarte încărcate, pe când celelalte sunt pentru vase încărcate normal ori mai deloc.
Panoul de comandă e ușor accesibil, iar controlul se realizează electronic.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt programele, prețul nu prea mare și funcțiile utile. Printre aceste funcții se numără Aqua Sensor care e un sistem care controlează gradul de curățare al vaselor și reglează automat temperatura și timpul de spălare. Trebuie recunoscut că și brandul afectează foarte mult decizia de cumpărare, iar acest model e unul făcut de Bosch, adică de un brand nemțesc care se respectă și face doar produse calitative.

Deci dacă nu mai vrei să pierzi timp prețios spălând vase atunci un aparat precum acesta ar fi foarte bun. Iar, dacă vrei să-l cumperi pentru un local atunci o să economisești foarte mulți bani pentru că nu o să mai trebuiască să angajezi pe cineva să se ocupe cu spălatul vaselor.
Iar, dacă vrei o alternativă care să suporte mai multe seturi atunci îți recomand Bosch SMS53N18EU – un model care e făcut în Germania.

Te-ar mai putea interesa