Bosch SMS40E32EU, mașină spălat vase 12 seturi

O mașină de spălat vase cu capacitate mare de spălare e Bosch SMS40E32EU deoarece cele 12 seturi sunt puțin peste medie, dar există modele și mai mari dar nu văd de ce ați alegere un model mult mai scump. Un set cuprinde multe tipuri de farfurii, tacâmuri etc, de aceea poate spăla vase și tacâmuri pentru mai multe feluri de mâncare și cât pentru 12 persoane (dacă luăm în considerare doar o masă). Deci poate spăla chiar și vasele cât pentru întreaga zi dacă e să luăm în considerare familie de 3-4 persoane. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că are un finisaj pe alb care e o alegere bună pentru cei care au majoritatea electrocasnicelor pe alb și deci trebuie ca acestea să se asorteze cumva. Panoul de control e simplu și e cel obișnuit de la acest producător, astfel că nu e nevoie de prea multe cunoștințe pentru a folosi această mașină.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de 12 seturi care e foarte mare având în vedere câte intră într-un singur set. Clasele de eficiență sunt A+ și a care corespund pentru consumul energetic și uscare. Deci pe lângă că le și spală, le și uscă destul de bine. Pe partea de opțiuni și programe are: protecție inundație, filtru autocurățare și încărcare la jumătate. Puteți regla temperatura după preferințe și în funcție de nivelul de murdărie (3 nivele). Lista de tehnologii e destul de lungă: EcoSilence Drive, detergent automat, DosageAssist, sistem hidraulic ActiveWater, indicator LED etc.

Programarea întârziată e o funcție interesantă cu care puteți amâna pornirea aparatului – cu 3/6/9 ore. Cuva e realizată dintr-un material foarte bun – inox. Accesoriile inclus e sunt: suport cești, sita autocurățare și coș tacâmuri. Consumul de energie e de doar 1.02 kWh în modul Eco, iar la nivel anual e de 290 kW. Deci sunt diferite tipuri de programe sau moduri care pot fi alese.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: capacitatea mare de spălare, fiabilitate, eficiența sa, numărul mare de tehnologii și funcțiile sale.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest aparat electrocasnic numit Bosch SMS40E32EU e unul care poate fi de folos oricărei gospodine care nu dorește să piardă timp prin bucătărie deoarece ar vrea să petreacă mai mult timp cu familia ori cei dragi. E ușor de setat chiar și după o singură citirea a manualului de instrucțiuni. Însă, dacă sunteți pasionat de noile apariții și aveți și alte aparate de la Bosch, cu siguranță nu veți avea probleme în folosirea acestui aparat.

Te-ar mai putea interesa