Bosch SMS25AW05E, mașină de spălat vase 12 seturi

Bosch SMS25AW05E e o mașină de spălat vase cu o capacitate mare de spălare și o eficiență energetică deosebită. Poate spăla până la 12 seturi cu o eficiență energetică superioară clasa A++.
Despre brand trebuie spus că e unul nemțesc care oferă spre vânzare aparate cu o fiabilitate deosebită. E un producător specializat pe producerea de electrocasnice, iar istoria sa e una lungă (compania a fost înființată în anul 1886).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat aspectiv cu componente bune. Panoul de comandă e unul vizibil, iar controlul e unul mecanic.
Din poza de alături poți vedea că acest model e unul alb cu un panou de comandă simplificat și cu un display LED.


Caracteristici

Aparatul Bosch SMS25AW05E e unul cu un nivel de zgomot scăzut, mai exact e vorba despre 48 decibeli.
Consumul de resurse e unul mic, mai exact e vorba despre 9,5 litri de apă și 0,7 kw per ciclu. Cu aproximație, consumul anual e de 2660 litri și 258 kW. Achiziționând un aparat eficient energetic o să vă recuperați în timp banii dați pe el.
La interior aparatul are 2 coșuri, iar în acest fel o să poți amenaja vasele după cum crezi că e mai bine pentru tine.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, capacitatea mare de spălare, eficiența energetică, fiabilitatea și că e făcută de un brand nemțesc. De apreciat e și faptul că vine cu programele de spălat standard, mai exact are 5 printre care ar fi programul rapid, programul intensiv și cel eco.

Concluzie

Aparatul se adresează persoanelor interesate de un aparat care să poată spăla mult cu resurse minime.
Fiabilitatea aparatului e una bună, fiind vorba despre un produs garantat 2 ani căruia i se poate face garanție extinsă la 3-4 ani.
Se adresează celora interesați în a spăla o cantitate mare de vase pentru acasă ori un mic local. În cazul în care folosiți aparatul la o pensiune nu o să fie nevoie să plătiți personal pentru spălarea veselei. Nu e cel mai mare de pe piață, de aceea nici nu e foarte scump.

Lasă un comentariu