Bosch SMS25AW05E, mașină de spălat vase 12 seturi

Bosch SMS25AW05E e o mașină de spălat vase cu o capacitate mare de spălare și o eficiență energetică deosebită. Poate spăla până la 12 seturi cu o eficiență energetică superioară clasa A++.
Despre brand trebuie spus că e unul nemțesc care oferă spre vânzare aparate cu o fiabilitate deosebită. E un producător specializat pe producerea de electrocasnice, iar istoria sa e una lungă (compania a fost înființată în anul 1886).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat aspectiv cu componente bune. Panoul de comandă e unul vizibil, iar controlul e unul mecanic.
Din poza de alături poți vedea că acest model e unul alb cu un panou de comandă simplificat și cu un display LED.


Caracteristici

Aparatul Bosch SMS25AW05E e unul cu un nivel de zgomot scăzut, mai exact e vorba despre 48 decibeli.
Consumul de resurse e unul mic, mai exact e vorba despre 9,5 litri de apă și 0,7 kw per ciclu. Cu aproximație, consumul anual e de 2660 litri și 258 kW. Achiziționând un aparat eficient energetic o să vă recuperați în timp banii dați pe el.
La interior aparatul are 2 coșuri, iar în acest fel o să poți amenaja vasele după cum crezi că e mai bine pentru tine.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, capacitatea mare de spălare, eficiența energetică, fiabilitatea și că e făcută de un brand nemțesc. De apreciat e și faptul că vine cu programele de spălat standard, mai exact are 5 printre care ar fi programul rapid, programul intensiv și cel eco.

Concluzie

Aparatul se adresează persoanelor interesate de un aparat care să poată spăla mult cu resurse minime.
Fiabilitatea aparatului e una bună, fiind vorba despre un produs garantat 2 ani căruia i se poate face garanție extinsă la 3-4 ani.
Se adresează celora interesați în a spăla o cantitate mare de vase pentru acasă ori un mic local. În cazul în care folosiți aparatul la o pensiune nu o să fie nevoie să plătiți personal pentru spălarea veselei. Nu e cel mai mare de pe piață, de aceea nici nu e foarte scump.

Te-ar mai putea interesa