Bosch SMI46KS01E, model incorporabil clasa A++ pentru 13 seturi

Bosch SMI46KS01E e un aparat de spălat vasele care e de tipul parţial incorporabil. În felul acesta panoul de comandă e vizibil şi uşor accesibil.
Chiar dacă are capacitate mare trebuie ştiut că are un consum redus de electricitate de 0,92 kWh per ciclu de spălare.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care nu ocupă mult loc şi are consum redus de resurse (timp, curent şi apă).

Păreri pro şi contra

Modelul Bosch SMI46KS01E e unul eficient energetic deoarece are clasa A++, iar acest lucru contribuie la recuperarea rapidă a banilor daţi pe aparat.
Motorul care echipează acest model e unul EcoSilence Drive. Caracteristicile principale ale uni astfel de motor sunt puterea, durabilitatea, silenţiozitatea şi eficienţa. Motorul funcţionează fără perii, iar din această cauză sunt garantate cele mai bune rezultate.
O foarte mare economie de curent se realizează prin intermediul senzorului de încărcare. În felul acesta avem un fel de Fuzzy Logic, iar aparatul foloseşte resurse în funcţie de cantitatea de vase.
Aparatul are programe automate aşa încât să nu vă bateţi prea mult capul atunci când trebuie spălat ceva. Acestea garantează rezultate optime la spălare. Diverşi parametri sunt reglaţi în funcţie de gradul de murdărire a vaselor.
Nu doar motorul e calitativ, ci şi cuva deoarece e una din inox… întrucât vorbim de un produs premium de la un brand premium.
Nivelul de zgomot al aparatului nu e unul mare, ci de doar 46 decibeli. Acesta e unul caracteristic maşinilor de spălat vase.
Pentru pahare din cristal există un program special numit Glass 40 grade.

Alegând un astfel de produs o să faceţi economie de bani şi timp întrucât acest aparat va spăla mai rapid şi mai bine decât un om. Se va dovedi foarte util într-o gospodărie cât şi la o pensiune/restaurant.
Ar mai trebui adăugat faptul că aparatul e unul all in one, adică şi uscă vasele aşa încât să aveţi rezultate peste aşteptări de fiecare dată şi vasele să fie ca noi.