Bosch Slim WLX20462BY

Mașina de spălat rufe Bosch Slim WLX20462BY e un electrocasnic apărut de curând pe rafurile magazinelor și se remarcă prin performanța în spălare, ar și prin faptul că e slim. Prețul e unul mare, dar e caracteristic mașinilor Bosch. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » poate fi considerată ca fiind un electrocasnic premium și în susținerea acestei idei vine panoul de control informativ, consumul mic de curent, sistem 3D AquaTronic, dar și altele.

Poze

Din aceste două imagini se poate vedea panoul de control, iar la final e un clip care prezintă ceva mai bine panoul situat în partea superioară a mașinii Bosch WLX20462BY. Panoul pare complicat însă nu e așa și la citirea manualului de utilizare cred că o să știți ce face fiecare.

Ecranul
Panoul de control

Specificaţii tehnice

WLX20462BY e un electrocasnic care are 1000 rotații pe partea de centrifugare și din această cauză e plasată în clasa de eficiență la centrifugare C. Eficiențele energetică și la spălare sunt clasa A și asta probabil datorită sistemului Aqua Tronic care presupune că resursele sunt ajustate cantității de haine din cuvă. Astfel, nu se face risipă nici de apă și nici de timp.

Păreri pro şi contra

Pro: nu consumă mult curent, ci doar 0,7 kwh; are multe programe printre care se numără cel rapid care poate fi de un sfert ori jumătate de oră; poate fi incorporată sub un blat; e mică și de aceea dacă aveți o baie mică atunci o să încapă bine; garanția poate fi extinsă la4 ani și în acest fel o să fie un electrocasnic de îndelungă folosință cu o asigurare superioară.
Contra: zgomotul e de 72 decibeli fiind unul caracteristic mașinilor de spălat, are o capacitate de 4,5 kilograme care e una cam mică dar pună pentru familiile mici, iar greutatea e de 60 și ceva de kilograme.

Concluzie

WLX20462BY este o mașină pur nemțească care este eficientă și vine cu multă tehnologie actuală care te va ajuta să economisești bani, dar timp. Alături îți e prezentat panoul într-un video preview și se poate observa că e destul de complex. Utilizarea mașinii nu va fi complicată deoarece astfel de aparate nu sunt complicate, însă dacă vă pierdeți atunci există posibilitatea de a consulta manualul său de utilizare care e destul de explicativ.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Bosch Slim WLX20462BY”

  1. Buna seara .
    Puteti sa ma ajutati , va rog , cu un MANUAL DE UTILIZARE pentru o masina de spalat BOSCH SLIM WLX 20462 BY ?

    VA MULTUMESC MULT
    SARBATORI FERICITE

Comentariile sunt închise.