Bosch SKS51E32EU, mașină de spălat vase compactă

Mașina de spălat vase Bosch SKS51E32EU este una dintre multe modele aflate pe piață și care cred că v-ar interesa. Nu sunt multe modele compacte deoarece diferența de preț între un astfel de model (6 seturi) și unul clasic cu 9 seturi nu e foarte mare. Unii utilizatori preferă variante puțin mai mari deoarece vor să spele vasele folosite pe toată perioada zilei, iar la finalul zilei să fie curate. Pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat, acesta se ocupă și de uscarea lor. Deci le puteți pune imediat la loc fără nici o problemă după finalizarea programului.

Multe aparate sunt de folos în orice bucătărie doar că cel de jos chiar e necesar dacă nu vreți să petreceți mult timp în bucătărie și poate că nu aveți prea mult de spălat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate încărca cel mult 6 seturi, adică cât pentru șase persoane sau pentru trei persoane dacă luăm în calcul două mese. Bineînțeles pot fi spăla pahare și tacâmuri. Pentru anumite pahare e nevoie de un coș special, iar pentru a spăla anumite accesorii ale unor aparate e nevoie de un aparat mai mare cu interior flexibil.

Clasa de eficiență energetică este F care este foarte bună și a fost oferită pentru un consum standard la 100 de spălări de numai 61 kWh. Are un panou de control simplu care poate fi folosit cu ușurință, iar pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat, le recomand manualul de utilizare. Are 5 programe de spălare care sunt și cele mai des întâlnite, iar acestea se aleg în funcție de gradul de murdărie de pe vase.

Plusuri: arată destul de bine, consumă puțin, are senzor de încărcare, costă puțin, are program Eco.
Minusuri: nu oferă cele mai mari performanțe în acest buget.

Nu aș avea ce să-i reproșez deoarece nu sunt multe modele compacte pe piață. Bosch SKS51E32EU reprezintă o soluție interesantă cu un design simplu pe alb, iar dacă nu vă place culoarea, există și câteva variante pe inox. Cred că v-ar putea interesa varianta pe alb deoarece are un preț atractiv și se asortează cu orice.

Te-ar mai putea interesa