Bosch SKS51E18EU, mașină de spălat vase compactă

Bosch SKS51E18EU e o mașină destul de compactă și chiar dacă poate spăla doar 6 seturi, prețul e destul de mare (similar cu cel al unei mașini cu capacitate standard – 10-13 seturi). Mai există astfel de mașini și de la alte branduri, însă e bine să optați pentru una de la un brand mai cunoscut. Ca și caracteristici speciale are: clasa A+, SilencePlus, tehnologie de protecție a sticlei (ideală pentru cei care introduc pahare), consum redus de apă și protecție împotriva inundațiilor. Se poate observa din poza de jos că poate spăla cât pentru o familie și chiar pentru două mese (prânz și cină), dacă nu ați folosit prea multe farfurii.

Prețul său nu e chiar de neglijat și e similar cu cel al unui aparat similar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

O capacitate de 6 seturi poate fi suficiente pentru multe persoane deoarece un set conține multe vase, tacâmuri etc. Pe partea de eficiență energetică are clasa A+, la uscare are clasa A și cam toate mașinile oferă așa ceva. Pe partea de opțiuni și programe are: filtru autocurățare, program intensiv, program rapid, sistem de protecție a paharelor etc.

Pe panoul de control poate fi ajustată chiar și temperatura de spălare (sunt 5 trepte de încălzire), indicator sare dar și alți indicatori. Accesoriile incluse sunt: coșul pentru tacâmuri, suportul pentru pahare, suport pentru cești și compartimentul pentru sare. În programul eco, consum de energie e de 0.62 kW, iar cel de apă e undeva la 7.5 litri. Nivelul de zgomot e destul de redus și e similar cu cel al mai multor modele – circa 48 dB. Pe partea de design, pot spune că finisajul pe inox îi dă un plus de eleganță.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale menționate sus, dimensiunile reduse, ușor de folosit, consum redus și altele.
Minusuri: nu e chiar accesibilă pentru oricine.

Bosch SKS51E18EU e o alegere bună pentru cei care nu vor neapărat să spele mult, dar vor să economisească spațiu și timp. Jos e un clip cu varianta pe roșu care oferă aceleași caracteristici și dotări. Posibil să există o variantă și pe alb, dar numele diferă puțin (la terminație).

Te-ar mai putea interesa