Bosch SKS50E18EU, mașina spălat vase compactă

Una dintre cele mai noi mașini de spălat vase e Bosch SKS50E18EU și e una specială deoarece e un model compact. Are capacitatea de a spăla 6 seturi și chiar dacă e foarte capabilă nu consumă mult curent având un consum mic și astfel fiind integrată în clasa A+. Pentru informare (dacă e pornită) are un LED și materialul e de tip inox antiamprentă, deci nu se vă amprentele pe el. Nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Prețul nu e unul mare, și dacă vi se pare că e cam măricel atunci trebuie să știți că are și o garanție mare de 2 ani și magazinele vă oferă să o măriți la 4 ani contra sumei de circa 169 lei care e una suplimentară.

Poze

Despre SKS50E18EU se poate spune că arată foarte bine având o culoare inox și chiar dacă e un material lucios trebuie știut că nu se văd amprentele. E un model de dimensiuni reduse și de aceea numărul de seturi care pot fi spălate e mai mic. Se poate observa că nu are vreun ecran sau un display și asta e deoarece controlul e unul de tip mecanic și foarte eficient.

Poză oficială

Specificaţii tehnice

Poate spăla 6 seturi, adică aproximativ pe jumătate cât spală un model normal, iar clasele de eficiență sunt de la B în sus. La uscare clasa de eficiență e B, deci stă cam prost, însă dacă e să vorbim de consumul de curent atunci o să observați că nu va consuma mult curent, fiind catalogată drept o mașină cu clasa A+. La spălare stă destul de bine având clasa de eficiență la spălare A.
Are 5 programe și astfel nu cred că o să aveți vreo problemă cu apăsarea butoanelor ori găsirea butoanelor care trebuie apăsate deoarece e cu puține butoane și programe.

Păreri pro şi contra

Pro ar fi marca despre care se poate spune că e una de nota 10, prețul nu prea mare, designul reușit și faptul că primești două cadouri: cafetieră Bosch și un set de curățare a mașinii de spălat. Contra achiziției nu pot spune că am ceva, doar eficiența la uscare era bine dacă era A.

Concluzie

Mașina spălat vase compactă Bosch SKS50E18EU e una pentru o bucătărie stilată și vine de la un brand nemțesc care e cunoscut pentru fiabilitatea electrocasnicelor sale și acesta de față are o garanție de 10 legată de ruginirea cuvei. Deci, chiar că e o mașină de 5 stele.

Lasă un comentariu