Bosch SKS50E12EU

Mașina de spălat vase Bosch SKS50E12EU e una din acele modele pe care le recomand deoarece sunt ieftine și bune. După cum bine știți majoritatea mașinilor de spălat vase au prețuri destul de mari, însă acesta e excepție deoarece ere un preț atractiv. Un astfel de aparat electrocasnic e numai bun pentru cei care nu vor să-și piardă timpul cu spălatul vaselor și deci vor să câștige ceva timp pentru a face altceva. După cum bine știți aceste mașini se ocupă și cu uscarea vaselor și deci după ce e gata programul, vasele pot fi introduse fără problemă în dulapuri. Acest Bosch SKS50E12EU vine cu 6 seturi, eficiență A+, un afișaj digital LED dar și cu alte dotări interesante. O alternativă cu 12 seturi de la același producător e SGS43F02EU dar care și costă ceva mai mult, dar dacă aveți o familie mai numeroasă, pot spune că merită. Iar dacă doriți un model accesibil pentru dumneavoastră, acesta e modelul căutat în special că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Bosch SKS50E12EU 1
Cam așa arată

Specificații tehnice

SKS50E12EU are o capacitate de 6 seturi și pot spune că la un așa preț nu cred că veți găsi un model cu mai multe seturi. Clasele de eficiență sunt după cum urmează: eficiență la uscare B, eficiență energetică A și eficiență la spălare A. Deasemenea are un ecran LED care poate fi util atunci când  porniți mașina, acesta e însoțit și de un indicator pentru nivelul de sare. Pe partea de opțiuni și programe vine cu protecție pentru inundații, program intensiv (70 de grade), program rapid (45 de grade), program bio/eco (50 de grade) și delicat (40 de grade). Deci aveți programe de spălare în funcție de cât de murdare sunt vasele.

Pe partea de dotări are 5 nivele de temperatură, senzor de încărcare, sistem hidraulic ActiveWater, brațe de pulverizare curbate, circuit electronic de regenerare a sării de dedurizare, sistem de protectie a paharelor etc. Accesoriile incluse sunt coșul pentru tacâmuri și suportul pentru cești. La capitolul consul stă foarte bine cu 7.5 litri în programul eco, consum anual de energie de 174 kW și de apă de 2100 litri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de accesibil, ușor de folosit, realizat din materiale de bună calitate și e silențios.

Minusuri: nu are programare întârziată.

Concluzie

Acest model numit Bosch SKS50E12EU e un model atractiv în special dacă aveți nevoie de unul acasă și nu văd de ce nu optați pentru acesta în special că are o garanție de 2 ani (cu posibilitate de mărire la 1-2 ani).

Te-ar mai putea interesa