Bosch SGV2ITX16E, avantajele acestui model complet încorporabil

Modelul Bosch SGV2ITX16E e unul pentru acele persoane interesate de un aparat premium capabil în a spăla o capacitate de până la 12 seturi de vase.
Acest articol are rolul de a vă ajuta în a face o alegere optimă prin prezentarea celor mai importante atuuri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă printr-un aspect minim. Panoul de comandă e unul amplasat pe muchia ușii așa încât să nu fie vizibil, iar aparatul să fie complet încorporabil.

Păreri pro și contra

Modelul SGV2ITX16E de la Bosch face parte din seria 2 a producătorului. Pe lângă faptul că e complet incorporabil are un consum mic de curent și alte facilități utile.

  • Are garanție peste medie
  • Sunteți informați de starea spălării printr-o proiecție pe podea
  • Motorul e unul inverter
  • E ușor de folosit având programe automate
  • Nu are Home Connect
  • Nu e slim

Mașina e una cu eficiență energetică E. Aceasta e asociată unui consum energetic de 92 kWh la 100 spălări. Mai trebuie să adaug faptul că e vorba despre noua clasă de eficiență energetică.
Garanția aparatului e una de 2 ani, dar e o promoție limitată cu garanție de 5 ani. Pentru a beneficia de aceasta va trebui să înregistrați produsul pe site-ul producătorului. Motorul și cuva au garanție 10 ani.

Că nu are facilitatea Home Connect nu e un dezavantaj mare întrucât probabil că mulți nu ar fi utilizat această facilitate.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care-și doresc un aparat ușor de folosit și care să consume puține resurse. Cireașa de pe tort e incorporabilitatea. În acest fel bucătăria va arăta precum una din filme și totul va fi la locul lui.

Te-ar mai putea interesa