Bosch SGS43F02EU

Bosch e un producător german foarte bun când vine vorba de electrocasnice mari ori de alte tipuri de electronice, iar mașina de spălat vase Bosch SGS43F02EU e un model foarte apreciat de români. Spun că e apreciat deoarece se poate vedea că e în topul vânzărilor, poate și deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e unul modic. Aparatele acestui producător sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, iar modelul de față are o garanție standard de 24 luni care poate fi extinsă la 48 luni contra unei mici sume. În momentul de față unele magazine normale cât și online oferă TVA-ul înapoi, iar la acest model taxa înapoi ar fi de 310 lei.

Poze

Alături e o imagine pentru a vedea cum arată aparatul și se poate vedea clar că e un model alb cu dimsiuni reduse, oarecum asemănător cu DFN 1503 – un model de la Beko. Probabil că din această poză se poate observa cât de simplu e de utilizat deoarece are puține butoane și astfel nu o să trebuiască neaparat să citiți manualul de cu instrucțiunile de utilizare.

Așa se prezintă

Specificaţii tehnice

Nu e mare lucru de spus referitor la caracteristici, dar nu ar trebui uitat să menționez că poate spăla 12 seturi. Ce am uitat să precizez despre garanție și are o oarecare legătură cu detaliile tehnice e faptul că mașina ori mai bine spus cuva e garantată la 10 ani de către producător ceea ce demonstrează fiabilitatea excelentă.

Păreri pro şi contra

Pro: are clasa de eficiență A la spălare, consum de curent și uscare; afișarea e pe un ecran LED; are protecție pentru producerea inundațiilor așa încât acestea să nu se producă; vine cu un coș reglabil pe înălțime pe post de accesoriu; zgomotul produs e unul mic de circa 50 decibeli; vine cu multe tehnologii.
Contra: nu are protecție copii, dar având că e un aparat la care un copil nu cred că va umbla, nu cred că e nevoie de așa ceva.

Concluzie

Știm cu toții cât de incomod ori cât de mult timp îți ia să speli vasele, iar dacă vrei să treci ușor peste acest inconvenient atunci alegând Bosch SGS43F02EU ești într-o direcție bună. Modelul de față ar fi util pentru familiile mari, restaurante ori pensiuni deoarece dacă te pui să speli vasele pentru 10 persoane atunci pierzi foarte mult timp.

Un comentariu la „Bosch SGS43F02EU”

  1. Am si eu un model similar de 2 ani si isi face treaba foarte bine si de aceea recomand cu caldura oricarei persoane interesante de un astfel de aparat nemtesc.

Lasă un comentariu