Bosch SGS33E52EU

Mașina spălat vase Bosch SGS33E52EU e un model foarte interesant și performant deoarece e capabilă de a spăla 12 seturi fără a consuma prea mult curent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești o mașină care nu consumă mult curent electric deoarece are clasa de eficiență energetică A. Adevărul că la toate categoriile (spălare, consum de curent, uscare) are clasa de eficiență A și asta e numa ide bine deoarece o să vă faceți treaba rapid.

Poze

Din poza de alături se poate vedea cum arată modelul SGS33E52EU și puteți observa că nu veți întâmpina dificultăți în a o incorpora sub blat. Vine chiar și cu ecran de tip LED care e situat așa încât să vă furnizeze detalii cât mai multe și clare. Culoarea electrocasnicului e albă și de aceea cred că se poate spune că e unul clasic.

Așa arată

Specificaţii tehnice

SGS33E52EU e un model actual care impresionează prin eficiența sau performanța sa. Spală rapid până la 12 seturi de vase și nu consumă deloc multă energie electrică. Controlul fiind unul de tip mecanic nu o să aveți probleme în a folosi acest electrocasnic spre deosebire de modelele cu touch. Zgomotul produs e unul foarte mic fiind de 54 decibeli ceea ce înseamnă că e aproape silențios.

Păreri pro şi contra

Pro: vine de la un brand de renume care e german; are un preț foarte accesibil; numărul de programe e 3 și de aceea nu o să aveți probleme în a-l utiliza chiar dacă sunteți un senior; vine cu sistem de protecție împotriva producerii de inundații ca și la mașinile de spălat rufe; are program eco în care consumul de resurse e chiar ma mimic.
Contra: în opinia mea nu are vreun minus.

Concluzie

În opinia mea o mașină de spălat vase nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie și cu atât mai puțin din acelea care au mai multe persoane în componență. E o necesitate și la pensiuni ori la restaurante deoarece spălarea vaselor se face mai rapid și în acest fel nu trebuie să plătești un angajat care să facă acest lucru și câștigi bani… dând bani (ce e important e că investiția se recuperează de câteva ori 😉 ).

Te-ar mai putea interesa