Bosch SGI2HVS20E, mașina de spălat vase cu sistem Rackmatic triplu

Modelul prezentat jos este unul dotat cu sistemul Rackmatic triplu, adică se poate ajusta pe înălțime cu până la 5 cm. Această caracteristică mi se pare foarte utilă la toate modelele, deoarece se face loc pentru articole diferite (mai voluminoase). Bosch SGI2HVS20E este un astfel de model și față de restul, acest mai oferă și alte dotări interesante, dar și 13 seturi și clasă energetică E. Capacitatea unei mașini este dată de mărimea ei dar și de cum sunt organizate coșurile, dar pot fi și diferențe între serii și generații.

Din imaginea de prezentate de mai jos se poate vedea că are un panou de control digital destul de vizibil de la distanță, dar și bine evidențiat fiind pe negru. Aceasta se asortează foarte bine cu alte aparate dacă sunt tot pe inox, însă nu este atât de vizibilă precum cele independente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch SGI2HVS20E

 

Merită sau nu merită cumpărată?

Cele mai populare mașini sunt cele incorporabile deoarece mulți își doresc ca acest aparat să nu fie pre vizibil, chiar dacă îl folosesc des. Indiferent de tipul său, prețurile sunt cam același, deci nu văd de ce nu ați opta pentru o mașină care nu iasă în evidență. Aceasta poate înlocui o mașină de spălat rufe dacă nu v-o mai doriți în bucătărie.

Poate că are un panou de control restrâns, însă aveți de ales unul din șapte programe, dar și un număr larg de funcții. Pentru acestea sunt prezente numeroase pictograme iar în manual sunt explicate ca voi să faceți alegerea corectă.

Clasa de eficiență energetică este dată în funcție de consumul aparatului la 100 de spălări, pentru a vă face o idee mai bună despre consumul anual. Adică nu veți spăla chiar zilnic cu ea, poate de 2-3 ori pe săptămână.

Concluzie

Modelul din imagine are o lățime de 60 cm și o capacitate pe măsură pentru ca voi să puteți spăla vasele la sfârșit de zi sau chiar la două zile (dacă doriți să aveți aparatul plin). Bosch SGI2HVS20E oferă funcție de uscare dar și de încărcare la jumătate pentru zilele în care nu vreți să mai așteptați până îl umpleți.

Te-ar mai putea interesa