Bosch SBH6ZCX42E, de ce să alegi acest model cu clasa C

Bosch SBH6ZCX42E e un aparat modern apărut pe piață de ceva timp, iar în rândurile care urmează am să evidențiez de ce merită acesta achiziționat. Nu trebuie să vă lăsați influențați negativ de costul de achiziție ușor mărit deoarece are multe lucruri utile.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Dpdv aspectiv arată bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Nu se pot spune prea multe despre design întrucât acest model e unul incorporabil, iar panoul de comandă e unul poziționat pe muchie.

Motive pro și contra

Modelul Bosch SBH6ZCX42E din seria 6 e unul care se prezintă bine dpdv vizual, dar și al dotărilor. Înainte de a enumera principalele motive pentru care merită cumpărat trebuie să scriu că e un aparat smart. Adică, poate fi controlat de pe un telefon mobil prin intermediul aplicației Home Connect.

  • Are o capacitate XXL de 14 seturi așa încât să poată spăla pentru o familie mai numeroasă.
  • Eficiența energetică e C cu un consum energetic de 75 kWh la 100 spălări.
  • Poate fi controlat și vocal prin intermediul Alexa.
  • Pentru a economisi resurse acest model vine cu senzor pentru încărcare. În felul acesta se consumă apă proporțional cu cantitatea de vase.
  • Uscarea e una avansată, fiind vorba despre schimbător de căldură și Zeolith.
  • Pentru a nu să pierde tipul cu setarea programului, acest aparat are programe automate care ajustează resursele în funcție de gradul de murdărie.
  • Costul de achiziție e ușor mare, dar reflectă dotările aparatului.

Verdictul meu referitor la acest model e că își merită banii dacă vă interesează un aparat premium cu o multitudine de facilități utile. Produsele Bosch sunt unele adresate celora care vor un produs calitativ de la un producător german care își respectă clienții.

Te-ar mai putea interesa