Bosch PUJ611BB1E, plită cu 3 zone de gătit

Plitele electrice sunt de multe tipuri ca și cele pe gaz, doar că sunt ceva mai avansate și se vede doar după cum arată. Bosch PUJ611BB1E e un model modern cu zone generoase și se vede că are în partea stângă o zonă de 2.6 kW. E suficient spațiu între vase pentru a putea pune orice vas și se poate muta ușor dintr-o parte în alta fără a le mai ridica. Arată foarte bine pe orice blat fiind foarte subțire, iar designul e unul minimalist.

Panoul de control e simplu și ușor de folosit datorită pictogramelor, iar în manualul său e foarte util dacă vreți să aflați informații despre el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puterea plitei e de 4.6 kW deoarece are numai 3 arzătoare și nici nu e nevoie să aveți două arzătoare identice (normale). Panoul de control e prevăzut chiar și cu timer pentru a alegere durata programului, iar voi vă puteți face altceva între timp. La finalizarea programului sunteți avertizați cu un sunet pentru a putea pune preparatul pe un alt arzător sau chiar să servii mâncarea. Cu alte cuvinte, e un aparat ceva mai modern dacă e să-l comparăm cu o plită pe gaz. Totuși, am văzut câteva plite pe gaz cu timer doar că e o dotare specială și nu toate o au.

 

Chiar dacă e cu inducție, plita are nevoie de acel indicator de căldură reziduală pentru că plita se încălzește puțin de la vasele încălzite.

Păreri pro și contra

E o plită performantă și de multe ori nu avem nevoie de multe arzătoare deoarece nu gătim simultan, ci doar spațiu cât mai mare pentru vase. Puteți găti orice rețetă pe această plită și cu orice vas deoarece puteți combina arzătoarele și acestea sunt chiar generoase. Controlul plitei e de tip touch ca la multe alte modele electrice și se pot face setări foarte simplu cu o singură mână, iar ulterior se poate bloca interfața pentru .

Bosch PUJ611BB1E are aceeași lățime ca și restul plitelor astfel că poate înlocui un model mai vechi. Are aceleași randament sau chiar mai mare decât al unei plite pe gaz, datorită tehnologie de încălzire – inducție.

Te-ar mai putea interesa