Bosch PUE645BB2E, plită pe inducţie cu PowerBoost

Bosch PUE645BB2E este o plită modernă care e de tip incorporabilă şi cu funcţie PowerBoost. Această funcţie presupune că beneficiaţi de până la 50 procente mai multă putere pentru a încălzi ceva mai rapid.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi poate fi controlat de la un panou de comandă tip touchscreen.
Probabil că din poza de alături se poate vedea că e din materiale standard precum inox şi ceramică.


Singurul dezavantaj e că nu are Wok, dar în schimb are Power Boost care oferă cam acelaşi lucru.
Aparatul are 4 zone de gătit care pot fi controlate prin intermediul a 17 trepte de putere. Puterea totală e de 4,6 kW.
Pentru instalarea plitei vă trebuie un branşament monofazic de 220-240 V, dar care să facă faţă puternii necesare de funcţionare a plite. Mai exact zona 1 de gătit are 1,8 kW (maxim 3,1 kW), zona doi tot atât, zona 3 are 1,4 kW (maxim 2,2 kW), iar zona 4 are 2,2 (maxim 3,7).
Pentru confortul dvs acest aparat are detectare şi activare automată a zonei de gătit, funcţie numită Quick Start. Alt lucru pentru confort e un întrerupător principal.
La partea de protecţie are indicator de căldură reziduală, funcţie restart şi protecţie împotriva accesului copiilor.

Aparatul acesta e unul premium adresat celora interesaţi de ceva calitativ şi funcţional.
Referitor la montarea sa trebuie spus că acest lucru nu e un procedeu complicat, dar ar fi bine să citiţi pagina 3 din fişa de produs. Nu trebuie montat exact lângă priză, dar trebuie să ştiţi că are un cablu de alimentare de 110 mm, deci mediu.
Pentru a vă familiariza cu produsul ar fi bine să citiţi manualul de utilizare începând de la pagina 24.
Bosch a fost dintotdeauna un brand premium şi alegând ceva de la ei o să aveţi un produs de calitate care vă va ţine mult şi bine. Utilizarea aparatului se va putea face şi 10-5 ani fără probleme datorită materialelor de calitate folosite.

Te-ar mai putea interesa