Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1, aspirator fără sac din Seria 6

Un aspirator fără sac dar cu specificații foarte bune este modelul din imaginea de jos care face parte din generația nouă. Se poate observa doar după design că este un aparat modern și care se va descurca foarte bine în orice locuință. În plus, este unul dintre puținele aspiratoare care sunt pe alb, majoritatea sunt pe negru sau alte culori comune. Are un nume ceva mai lung – Bosch Pro Hygienic BGS41HYG1, dar ce trebuie să știți este că face parte dintr-o generație recentă și care va fi destul de populară. probabil că nu vor fi mulți utilizatori care și-l vor permite, însă va fi apreciat.

Evident că nu-l veți alege doar pentru că arată într-un anumit fel, ci și pentru că este destul de performant, iar tehnologiile folosite sunt de actualitate și ar trebui să vă pună puțin pe gânduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

În primul rând face parte dintr-o serie ceva mai avansată – Seria 6, motiv pentru care are:

  • senzori avansați care ajută în procesorul de aspirare (SmartSensor și AirCycle).
  • un sistem de curățare ușoară a recipientului de praf și filtre.
  • mai multă performanță cu un consum mia redus datorită sistemului QuattroPower.
  • filtru foarte bun pentru acei utilizatori care suferă de alergii.
  • control al puterii direct pe mânerul aspiratorului, deci nu mai trebuie să vă aplecați la aspirator sau să aspirați cu aceeași putere toată camera indiferent de tipul suprafeței.

Deci oferă dotări ceva mai bune decât pe aspiratoarele clasice, plus că acum avem un recipient mai mare pentru colectarea prafului. Consumul de energie este foarte mic pentru un aparat atât de performant – circa 25 kWh pe an. Chiar merită să renunțați la vechiul aspirator care consumă de 3-4 ori mai mult decât cel de jos, plus că poate nici performanțele de aspirare au scăzut mult în timp.

Concluzie

Bosch BGS41HYG1 nu se compactă cu alte tipuri de aspiratoare, de exemplu cu un Bosch BWD41740 care are și spălare, iar consumul este mult mai mare. Acest tip de aspirator se adresează unei anumite categorii de utilizatori, adică care nu vrea să mai folosească saci, dorește un plus de performanță și comoditate, vrea calitate, dar și filtrarea este foarte importantă.

Te-ar mai putea interesa