Bosch PPQ7A6B20, plită pe gaz 75 cm cu 5 arzătoare

Plitele incorporabile sunt destul de diversificate doar că unele sunt ceva mai speciale și iasă în evidență prin finisaje de calitate. Bosch PPQ7A6B20 e una dintre ele și e o alternativă la cea cu 4 arzătoare, pentru că cea de jos are 5 arzătoare. E precum o plită simplă doar că în mijloc mai e acel arzător Wok care e ideal pentru a preparat o rețetă asiatică ori să frigeți uniform un anumit preparat. Puterea sa e superioară pentru că e mai mare și în mijloc mai e un inel de ardere. Dimensiunile sale au crescut dar nu cu mult – 75 cm, iar deasupra ei aș pune o hotă decorativă pe aceeași culoare cu lățime de 70 cm.

Grilajele sunt destul de stabile deoarece au o formă pătrată și voi puteți pune orice vas pe ele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puterea arzătorului Wok e ceva mai mare decât cea a arzătorului, adică e de 4 kW. Nu sunt multe arzătoare pe gaz care să se compare cu el deoarece are și un diametru generos. Nu trebuie să gătiți în stil asiatic, dar puteți frige orice pe el și suprafața mare e un plus.

Arzătoarele cu randament superior oferă și o mulțime de trepte de încălzire – 9, iar voi alegeți cea care e potrivită pentru ce preparat ați ales.

Păreri pro și contra

E vorba de o plită deosebită cu o putere de încălzire foarte mare, deoarece are un arzător în plus față de restul. Aceasta se instalează doar în bucătării mari sau poate că aveți mult spațiu pe blat. Suprafața din sticlă cuarț de culoare neagră chiar atrage multă atenție indiferent de culoarea blatului și nu aș amplasa-o peste cuptor pentru că dimensiuni diferă. Cuptorul l-aș monta la nivelul blatului, astfel că nu trebuie să vă aplecați după preparatul din tavă.

Bosch PPQ7A6B20 costă ceva mai mult decât plita cu 4 arzătoare, dar nu sunt multe alternative la aceasta sau chiar deloc dacă luăm în calcul anumite caracteristici (finisaje, culoare, materiale folosite). Din păcate nu veți putea pune un ibric datorită formei grătarelor și trebuie să puneți suport special pentru ibric care costă puțin.

Te-ar mai putea interesa