Bosch PPP6A6B90, plită cu grătare din fontă

Bosch PPP6A6B90 e un model interesant și care reprezintă o alternativă elegantă la o plită electrică, datorită finisajelor și culorii. Arată atât de bine deoarece are o suprafață neagră din sticlă, iar grilajele de la arzătoare au un design interesant și folositor, deoarece puteți muta vasul de pe o zonă pe alta fără a le ridica. Panoul de control e aproape de voi, fiind poziționat frontal și poate fi folosit cu o singură mână.

Butoanele sunt evidențiate datorită finisajului argintiu din partea superioară și arată bine iar forma lor e una plăcută (tip baionetă). Astfel, utilizarea lor e mai simplă și pentru a aprinde un arzător trebuie să apăsați și să rotiți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele pot fi reglate ușor pe orice care dintre cele 9 niveluri disponibile. La aceasta, arzătorul mare e poziționat în dreapta spate și cele normale sunt în partea din stânga. E mai bine așa să avem arzătorul mare în spate pentru că veți pune un vas mare pe el și puteți folosi mai ușor restul arzătoarelor. Puterea totală e de 7.5 kW deoarece avem un arzător mare de 3kW, cel mic e de 1kW și cele normale sunt de 1.75 kW. Dimensiunile ei nu sunt diferite față de altele adică are aceeași lățime și adâncime, dar și grosimea ei e una mică. În acest buget se poate lua în calcul și o plită electrică cu inducție.

Păreri pro și contra

Suprafața plitei e realizată din sticlă cuarț termorezistentă, deci nu e una oarecare și e destul de rigidă. Se poate regla cu precizia nivelul flăcării datorită sistemului FlameSelect care e prezent și la alte modele. Grilajele compacte arată foarte bine și pot fi îndepărtate cu ușurință pentru a curăța spațiul din jurul arzătoarelor. Grilajele oferă o stabilitate bună pentru vase indiferent de mărime și arată mai bine decât cele din oțel care sunt foarte subțiri.

Bosch PPP6A6B90 are arzătoare puternice și cu un aspect plăcut, iar din imaginea de sus vă puteți face o idee despre acestea. Per ansamblu discutăm de o plită de la un brand popular și apreciat, iar alimentarea cu gaz rămâne varianta accesibilă.

Te-ar mai putea interesa