Bosch PPP616B91E, plită pe gaz

Bosch PPP616B91E e plită perfectă pentru o persoană care vrea să-și facă o bucătărie incorporabilă cu electrocasnice premium de la un brand nemțesc. Chiar dacă e un model pe gaz, utilizarea sa nu va fi prea complicată deoarece vine cu aprindere electrică care e ușor de utilizat, fiind un model de aprindere integrată.

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, dacă te interesează cât de calitative sunt materialele din care e făcut atunci trebuie știut că grătarele sale sunt unele din fontă, deci foarte rezistente.

Plita
Plita

Mulți nu știu ce să aleagă atunci când vine vorba despre o nouă plită și de aceea eu recomand modele incorporabile. Cele pe gaz fiind cele mai ieftine și eficiente.
Aparatul acesta e unul care vine cu duze pentru GPL, iar dacă vreți să mă întrebați dacă poate fi conectat la butelie atunci răspunsul meu e că da. Însă, trebuie ajustate acele duze… prin ajustate mă refer la înlocuite. Dacă nu o să le înlocuiți atunci flacăra o să fie prea mare ori prea mică.
Având o greutate undeva la 13 kilograme nu o să aveți prea mari dificultăți în a monta aparatul acolo unde doriți.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că e realizat din materiale bune, costul de achiziție nu prea mare (chiar dacă vorbim despre un brand din Germania) și că poate fi conectat chiar și la butelie.
Din păcate nu are arzător Wok, acesta fiind și singurul minus. Acest tip de arzător te-ar fi ajutat doar la prepararea mâncărurilor asiatice deoarece știm cu toții că astfel de mâncăruri au nevoie de o flacără puternică.

Plita aceasta e una care e alimentată pe gaz recomandată celora care vor să asambleze o bucătărie foarte aspectuoasă din punct de vedere vizual.
Poate că o să mă întrebi și de ce o recomand, iar răspunsul ar fi că deoarece e realizată așa încât să poată fi utilizată fără probleme de oricine. La alte modele avem butoane poziționate lateral, însă în cazul acestui model vorbim despre o poziționare frontală.

Te-ar mai putea interesa