Bosch PPP616B81E, plita incorporabilă

Dacă vrei să-ți amenajezi ca la carte bucătăria atunci eu îți recomand o plită – Bosch PPP616B81E – deoarece e una dintre cele mai bune. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care pot spune că e ok. Normal că există și variante mai scumpe, dar și mai ieftine (cum e Samsung GN641FFXD), însă aceasta e cu dotări mai premium cum ar fi faptul că poate fi montat în mai multe moduri.

Poze

E un model de culoare neagră ale cărui butoane sunt poziționate frontal. Suprafața e realizată din cuarț negru, iar acele suporturi pentru vase sunt din oțel emailat. Din păcate nu e specială pentru vase de tip wok, adică vase dinacelea cu fund rotund, dar tot e o plită ok. Se poate vedea că între arzătoare există o oarecare distanță bine definită așa încât vasele să nu stea apropiate.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Plita PPP616B81E e foarte bună în cazul în care vrei un electrocasnic premium care poată să fie controlat simplu. Vine cu patru ochiuri alimentate pe gaz și care se aprind electric sau mai bine spus care beneficiază de aprindere electrică. Materialul din care e fabricat electrocasnicul la suprafață e cuarț și grătarul e din inox.

Păreri pro şi contra

E foarte bine că e un model pe gaz deoarece așa nu o să aveți probleme cu facturile la energie electrică. Aprinderea e una foarte simplificată deoarece e una de tip electrică și nu o să mai aveți nevoie de chibrit ori brichetă. Butoanele sunt poziționate frontal, fiind ușor accesibile, iar panoul de comandă e unul mecanic ceea ce face ca plita să fie ușor de folosit în comparație cu modelele de plite care au butoane touch (cum e Electrolux EHS 60210P).

Concluzie

Plita e foarte bună pentru o bucătărie mai sobră, iar faptul că oferă două posibilități de montare (incorporare la nivelul blatului din granit sau incorporare în blat) e un mare plus. Nu e un electrocasnic deloc greu de folosit, iar dimensiunile sale normale fac ca aparatul să poată fi pus bine sub o hotă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Bosch PPP616B81E, plita incorporabilă”

  1. Buna, am si eu o intrebare, am achizitionat si eu plita, si cand aprind un buton face scanteie la toate ochiurile.. nu doar la cel pe care vrei sa il aprinzi.. asa se intampla si in cazul acesta? Vreau sa stiu daca asa e proiectata ori e vre-o defectiune.. Multumesc

Comentariile sunt închise.