Bosch PPP616B21E, plită pe gaz

Bosch PPP616B21E e o plită pe gaz care poate fi incorporată și care nu are un cost de achiziție prea mare. Aspectul e unul plăcut, iar butoanele sunt unele poziționate frontal și care te vor ajuta să utilizezi mai eficient aparatul. Și are aprindere la o singură mână, deci aprindere integrată așa încât să nu te stresezi.
Un aparat precum acesta e util celora care vor să-și facă o bucătărie ca la carte. Asta însemnând că avem parte de un aparat care e ușor de instalat și utilizat.

Despre costul de achiziție pot spune că nu e deloc mare deoarece aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pentru a vă face o oarecare părere despre aparat vă recomand să vedeți poza de alături.

Aparat
Aparat

Specificații interesante la acest model ar fi alimentarea pe gaz (poate fi conectată la butelie, dar s-ar putea să fie nevoie să schimbați duzele) și incorporabilitatea.
Aprinderea electrică e prezentă în cadrul acestui model, chiar dacă are doar 4 butoane. Chiar dacă aprinderea e integrată trebuie spus că aparatul tot trebuie conectat la curent. Precizez asta deoarece unii poate cred că nu mai trebuie conectat la curent.
Materialele din care e făcut aparatul acesta sunt unele foarte bune deoarece vorbim despre grătare din fontă.
Are și diferite sisteme de siguranță, mai exact are siguranță termoelectrică cu supravegherea flăcării aș încât să fiți păziți de necazuri.

Plusurile modelului acesta ar fi prețul nu prea mare, că vine de la un brand de top (Bosch e un brand nemțesc care e sinonim cu fiabilitatea).
Ca minusuri aș fi fost tentat să zic că nu are wok, dar prezența unui arzător de 3000W infirmă asta. Deci, are wok sau cel puțin ceva similar.

De final pot spune legat de acest model că e unul foarte bun pentru amenajarea unei bucătării ca la carte, iar dacă vrei să gătești eficient atunci acesta e un aparat care te poate ajuta în acest sens.
Dacă vrei să investești mai mult atunci poți să-i extinzi garanția până la 4 ani cu ajutorului unei extensii care nu costă deloc mult.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Bosch PPP616B21E, plită pe gaz”

Comentariile sunt închise.