Bosch PPH6A6B20, plită pe gaz cu 4 ochiuri

Plita pe gaz Bosch PPH6A6B20 se incorporează în blatul din bucătărie și nu e foarte mare pentru că are 4 ochiuri ca multe altele de pe piață. Există o plită similară cu cea de jos doar că e mai mare deoarece are 5 ochiuri, în mijloc fiind unul Wok cu putere superioară (datorită inelului de ardere suplimentar). La aceasta, arzătorul Wok înlocuiește arzătorul mare și e poziționat în spate. Din poza de jos se vede că suprafața plitei nu e realizată din tablă, ci e din sticlă neagră cuarț. Cu alte cuvinte, e vorba de o plită mai specială care poate fi inclusă în segmentul premium, de aceea costă mai mult decât restul.

Nu trebuie să uităm că e vorba și de un brand experimentat care oferă doar soluții moderne. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita din poza de sus nu e foarte diferită de una electrică, însă doar dacă ne referim la partea de design. Butoanele oferă posibilitatea alegerii treptei de încălzire dorită, iar la stingerea flăcării siguranța intervine pentru a opri gazul.

Chiar dacă are grilaje pentru fiecare arzător în parte și nu două mai mari, ele sunt realizate din fontă și sunt destul de solide. Poate că cel mai mic arzătorul nu e foarte puternic, dar sunt foarte puține plite cu arzător mare Wok.

Păreri pro și contra

Grătarele arzătoarelor oferă o stabilitate vaselor, dar vasele se pot muta doar dacă le ridicați. Panoul de control arată bine și iasă în evidență ușor pentru că butoanele sunt de altă culoare. Chiar dacă nu e la fel de puternică ca plita cu 5 arzătoare, arzătorul mare la acesta e de 3.5 kW, adică e suficient pentru orice preparat care ar vrea să-l încercați. Sunt de părere că plitele negre sunt mai elegante decât cele argintii și se curăță mai ușor datorită materialului folosit.

Bosch PPH6A6B20 are aprindere electrică integrată ca la multe alte plite ca și aceasta. Plitele electrice necesită o priză foarte bună și funcționează mai bine dacă e trifazată (dacă e cu inducție). La fel e și în cazul cuptoarelor incorporabile, pentru că au o putere de încălzire mare.

Te-ar mai putea interesa