Bosch PPH616B21E, plită incorporabilă

Pentru cei interesați de amenajarea unei bucătării ca la carte recomand utilizarea de elemente incorporabile cum ar fi plita Bosch PPH616B21E. Fiind un model pe culoare neagră cred că se potrivește de minune cu Bosch HBN539S5 care e un cuptor alimentat electric.
O plită precum aceasta e numai bună și pentru cineva care vrea să gătească mâncăruri asiatice deoarece e dotat cu arzător Wok. Acest arzător îți va furniza flacăra de care ai nevoie pentru a prepara diferite mâncăruri care au nevoie de o flacără mare.

Dacă e să ne uităm la preț atunci vedem că nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Pentru a vedea că arată bine am pus alături și o poză cu această plită. Cred că poți vedea că are niște grătare solide care sunt realizate din fontă.

Plita
Plita

Dacă te interesează mai în detaliu specificațiile aparatului acesta atunci trebuie știut că e vorba despre un aparat cu dimensiuni normale, cu o greutate mică de 14 kg și care e făcut din materiale durabile. Normal că fiind vorba despre o plită incorporabilă are și aprindere electrică care va facilita o gătire mai eficientă.
Poți pune butelie ori să o racordezi direct la rețeaua de gaz, iar în acest sens vine și cu diferite duze. Dacă nu te pricepi ar fi bine să apelezi la cineva specializat pentru instalare, iar pentru a conecta cablul de curent cred că o să ai nevoie de un prelungitor (asta e pentru aprindere electrică).

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul plăcut, costul de achiziție nu prea mare și că e foarte eficient la gătit (în acest sens ajută foarte mult aprinderea electrică și arzătorul de tip wok).

În rest pot să spun că e un aparat de la un brand nemțesc pe care eu îl respect deoarece are prețuri bune și aparate și mai bune.
E un aparat de îndelungă folosință, iar dacă vreți să-i extindeți garanția atunci acest lucru e posibil deoarece i se poate extinde garanția până la maxim 4 ani… pe bani nu prea mulți.

Te-ar mai putea interesa