Bosch POH6B6B10, plită pe gaz cu sticlă neagră și arzător Wok

Plita Bosch POH6B6B10 e una incorporabilă și poate fi pusă pe orice blat mai gros. Instalarea e mult mai ușoară decât cea a unui cuptor incorporabil deoarece trebuie doar decupat din blat. Din poza de jos vă puteți face o idee despre ea, dar mai sunt și alte plite care arată similar. Culoarea neagră iasă bine în evidență dacă aveți un blat alb sau doar deschis la culoare. E bine ca acel cuptor să fie pe negru sau inox cu negru, deoarece aparatele trebuie să se potrivească și să aibă același finisaj.

Nu e disponibilă la un pachet promo, adică nu e plită + cuptor la un preț destul de avantajos. Oricum, poate că nu v-ar fi plăcut acel cuptor  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu se mai fabrică cuptoare pe gaz de ceva timp, plitele pe gaz par să fie populare deoarece oferă un randament mare. E foarte important acest aspect dacă obișnuiți să frigeți mâncarea. Această plită are panou de control în lateral, iar aprinderea arzătorului se face prin apăsare și rotire. Deci e destul de simplu de utilizat și e nevoie doar de o singură mână. Grătarele din fontă sunt puțin mai bune decât cel din oțel

O plită pe gaz nu oferă multe funcții, deoarece nu are prea multe tehnologii, însă se deconectează automat la stingerea flăcării (când nu o folosiți). Nu trebuie să țineți cont la instalare de dimensiunile plitei, ci doar de cele ale nișei (sunt puțin mai mici decât cele ale plitei).

Plusuri: are un design elegant, grătare independente, arzător Wok, ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch POH6B6B10 e un aparat destul de modern care nu trebuie să lipsească din bucătăria dumneavoastră. Fiind pe negru, cu siguranță veți observa că e mai greu de întreținut, dar așa e la toate variantele cu sticlă. Eu consider că merită să faceți o astfel de investiție deoarece va da un plus de eleganță bucătăriei și alături de ea aș alege un cuptor electric tot pe negru (brandul nu are mare importanță cât timp nu găsiți unul care să vă placă).

Te-ar mai putea interesa