Bosch PNH6B6B10, plită premium cu sticlă cuarț negru

Plita incorporabilă de mai jos se numește Bosch PNH6B6B10 e una dintre multe modele premium oferite de acest brand și face parte din acel segment deoarece oferă un design mai special. Mă refer la finisajul elegant cu sticlă de cuarț negru, material care e folosit la multe aparate electrocasnice pentru că e destul de rezistent. Dacă nu știți cum arată instalată, am pus poza de jos și e bine să respectați indicațiile din instrucțiuni. Această plită arată foarte bine pe un blat lucios de orice culoare și cred că un cuptor cu panou frontal negru lucios s-ar potrivi perfect.

Aceste modele sunt puțin mai scumpe pentru că sunt folosite materiale de calitate și care sunt mai elegante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele pe gaz oferă un randament decât plitele electrice din același buget, dar sunt inferioare celor cu tehnologie de încălzire prin inducție. Îmi plac și plitele pe gaz dar depinde și cum puteți să o racordați la gaz, cu o butelie e destul de dificil dacă nu aveți unde să poziționați butelia, plus că trebuie schimbată la 1-2 luni.

Arzătoarele au grătare proprii care pot fi demontate foarte ușor. E prezent și un arzător Wok care e mult mai puternice decât restul sau alte arzătoare mari pentru că discutăm de o putere maximă de 3.3 kW. Bineînțeles, nu e cel mai puternic arzător de pe plite, dar poate că nu vă deranjează acest aspect.

Păreri pro și contra

Dotările sunt aceleași ca la multe alte plite – aprindere electrică, siguranță, arzător Wok, grătare din oțel. Nu prea sunt multe de spus despre plitele pe gaz deoarece nu sunt incorporate prea multe tehnologii. Noile plite incorporabile sunt ceva mai elegante decât generațiile precedente, de aceea și prețurile sunt puțin mai mari.

Bosch PNH6B6B10 e o alegere care costă ceva mai mult, iar dacă nu vreți să depășiți un anumit buget, atunci ar trebui să luați în calcul o plită clasică pe inox. Acest brand oferă multe soluții pentru bucătărie, iar dacă nu vă plac atunci trebuie să vă îndreptați atenția spre un alt brand cunoscut.

Te-ar mai putea interesa