Bosch PKF651B17E, plită elegantă și funcțională

Una dintre cele mai elegante plite incorporabile sunt cele electrice și cu sticlă neagră. De aceea, dacă vă doriți eleganță în bucătărie e bine să verificați toate produsele de pe piață. Plita incorporabilă Bosch PKF651B17E e una dintre acele modele de care vă spuneam și care oferă un panou de control destul de dotat, adică oferă multe funcții și dotări. Le voi enumera mai jos la specificațiile tehnice, unde veți vedea cam care sunt caracteristicile sale speciale și cam cum se prezintă în rest. Alternative sunt destule având în vedere prețul, iar cele cu inducție sunt o recomandare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e cel obișnuit, cu suprafață plană iar cercurile sugerează unde sunt arzătoarele. Panoul de control se acționează ușor deoarece butoanele sunt senzitive.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are patru zone de gătit însă se observă că nu sunt ca și cele de la plitele pe gaz ci are și arzătoarele dublu circulare. E oarecum evident că se adresează vaselor mai mari, dar și mici (în funcție de alegerea dorită). Fiecare arzător are o putere proprie. Având în vedere consumul de energie, e bine să aveți o priză mai bună deoarece consumul maxim e de 6000W (doar dacă folosiți toate arzătoarele și la o treaptă ceva mai mare).

dacă folosiți doar un arzător și destul de rar, nu trebuie să vă faceți griji de consum. Panoul cu butoane e așezat frontal unde e și mai la îndemână. Fiecare opțiune e însoțită de o pictogramă astfel ca să vă ușureze munca, dar există și un indicator pentru temperatura reziduală. Dotările ei sunt destul de importante, de aceea le voi și enumera: afișaj electronic, semnal sonor, timer, protecție copii etc. Asigurați-vă înainte de instalare ca blatul să aibă o grosime de cel puțin 2 cm, dar și ca adâncimea să fie una peste cm. Dimensiunile nișei sunt ceva mai mici decât cele ale plitei.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: se pot alege diferite trepte de încălzire, multe funcții pe panou, design elegant, ușor de folosit, deconectare automată

Minusuri: nu e accesibilă.

Concluzie

Acest model Bosch PKF651B17E e o alegere foarte bună deoarece oferă cam tot ce puteați avea nevoie și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială deoarece e oferită de un producător cu renume. Totuși, e bine să studiați și modelele cu inducție deoarece oferă un randament ridicat, dar nu cu mult mai mare decât a acesteia.

Te-ar mai putea interesa