Bosch PKE652CA1E, plită albă cu afişaj electronic

Bosch PKE652CA1E e un electrocasnic din categoria plitelor incorporabile şi vine cu un design unic pe alb.
De la început trebuie să vă spun că e vorba despre o plită vitroceramică, deci nu prin inducţie. Dar, are indicator de căldură reziduală pentru siguranţa dvs.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care arată bine şi are o putere suficientă (de exemplu arzătorul mare are 2,2 kW).
Din poza de alături puteţi vedea că acest model e unul realizat din sticlă albă, fiind o alternativă la clasicele plite negre. Bosch menţionează că designul aparatului e U-facette, acest lucru referindu-se la ramele acestuia.

Păreri pro şi contra

O plită precum Bosch PKE652CA1E e realizată din material ceramic de calitate superioară, iar panoul de comandă e poziţionat lateral dreapta.
E organizată în 4 zone de gătit, având: două arzătoare mici de 1,2 kW fiecare, arzător mare de 2,2 kW şi unul normal de 2 kW. Evident că n uare Wok din moment ce nu e un aparat pe gaz.
Alimentarea se face de la reţea, iar tensiunea de e 220-240V, deci monofazică. Puterea maximă a aparatului e de 6,6 kW atunci când sunt pornite toate zonele de gătit.
Aparatul chiar dacă are o putre de 6,6 kW trebuie ştiut că aceasta puterea maximă, existând 9 trepte de putere pentru alegerea intensităţii căldurii de care aveţi nevoie pentru gătirea mâncării.

O astfel de plită te va ajuta să economiseşti timp şi resurse atunci când doreşti să găteşti diferite feluri de mâncare.
Plita aceasta va fi alegerea celora care nu vor să se complice cu gazul de la reţea ori de la butelie, fiind o alegere elegantă şi fără bătăi de cap… electricitatea fiind „curată”.
Brandul Bosch e unul german care produce aparatură electrocasnică de calitate superioară şi premium, în acelaşi timp.
Pentru a beneficia de o fiabilitate şi mai bună puteţi opta pentru mărirea garanţiei la mai mulţi ani.

Te-ar mai putea interesa