Bosch PKE611E14E

Dacă te interesează o plită care să poată fi incorporată și care să fie performantă la gătit atunci cred că acest model Bosch PKE611E14E ar fi o recomandare foarte bună. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că e un model de ultimă oră cu control touch, afișaj electronic și alimentare electrică. Vine ca o alternativă nemțească la Electrolux EHS 60210P și eu cred că-și face foarte bine treaba.

Poze

Se poate vedea că e un model de culoare neagră cu patru arzătoare, iar ce e mai deosebit la ea e faptul că nu are ramă, iar asta îi oferă un plus de eleganță. E un model ușor ca greutate deoarece e realizată din sticlă, iar utilizare nu e deloc complicată… dacă aruncați un ochi pe manualul de utilizare.

Plita
Plita

Specificaţii tehnice

Plita Bosch PKE611E14E e un model electric cu patru arzătoare care poate fi controlat prin intermediul unui panou touch situat frontal. Din moment ce e un model electric și aprinderea e tot electrică. Iar despre putere trebuie știut că poate fi adaptată în funcție de necesități deoarece aparatul are 17 trepte de putere.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un incredibil raport între calitate și preț; e ușor de utilizat de oricine după o scurtă documentare; fiind un model incorporabil o să ofere bucătăriei un plus de eleganță; fiabilitatea e una bună fiind un model solid cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită în funcție de necesități.
Contra: nimic.

Concluzie

Pentru o bucătărie modernă cred că acest model ar fi foarte bun, iar o hotă poate fi poziționată numai bine deasupra sa deoarece are 60 centimetri lățime. E bună atât pentru o bucătărie de acasă, cât și una de la un mic restaurant, iar orice bucătar cred că o va aprecia deoarece are un panoul de comandă ușor de folosit. Cele patru zone de gătit sunt delimitate vizual. Iar, lipsa gratiilor (cum e cazul la alte modele) o să facă curățirea ei mai ușoară. Și despre vasele mai mici (ibrice, de exemplu) trebuie spus că vor sta și ele mai bine decât pe plitele cu grătare.

Te-ar mai putea interesa