Bosch PKE611E14E

Dacă te interesează o plită care să poată fi incorporată și care să fie performantă la gătit atunci cred că acest model Bosch PKE611E14E ar fi o recomandare foarte bună. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare având în vedere că e un model de ultimă oră cu control touch, afișaj electronic și alimentare electrică. Vine ca o alternativă nemțească la Electrolux EHS 60210P și eu cred că-și face foarte bine treaba.

Poze

Se poate vedea că e un model de culoare neagră cu patru arzătoare, iar ce e mai deosebit la ea e faptul că nu are ramă, iar asta îi oferă un plus de eleganță. E un model ușor ca greutate deoarece e realizată din sticlă, iar utilizare nu e deloc complicată… dacă aruncați un ochi pe manualul de utilizare.

Plita

Plita

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Plita Bosch PKE611E14E e un model electric cu patru arzătoare care poate fi controlat prin intermediul unui panou touch situat frontal. Din moment ce e un model electric și aprinderea e tot electrică. Iar despre putere trebuie știut că poate fi adaptată în funcție de necesități deoarece aparatul are 17 trepte de putere.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un incredibil raport între calitate și preț; e ușor de utilizat de oricine după o scurtă documentare; fiind un model incorporabil o să ofere bucătăriei un plus de eleganță; fiabilitatea e una bună fiind un model solid cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită în funcție de necesități.
Contra: nimic.

Concluzie

Pentru o bucătărie modernă cred că acest model ar fi foarte bun, iar o hotă poate fi poziționată numai bine deasupra sa deoarece are 60 centimetri lățime. E bună atât pentru o bucătărie de acasă, cât și una de la un mic restaurant, iar orice bucătar cred că o va aprecia deoarece are un panoul de comandă ușor de folosit. Cele patru zone de gătit sunt delimitate vizual. Iar, lipsa gratiilor (cum e cazul la alte modele) o să facă curățirea ei mai ușoară. Și despre vasele mai mici (ibrice, de exemplu) trebuie spus că vor sta și ele mai bine decât pe plitele cu grătare.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu