Bosch PIA611F18E, plită cu inducție

Bosch PIA611F18E e o plită electrică cu inducție adică e nevoie de mai puțin timp pentru ca să gătiți un anumit preparat iar cu PowerBoost temperatura de fierbere e redusă la jumătate. O altă caracteristică specială a acestei plite e că la finalul programului, e afișat consumul de energie. Arată destul de bine și e mai mare decât o plită pe gaz. Deasemenea, se observă că puteți pune fără probleme vase de dimensiuni mari deoarece zonele de gătit sunt mari iar distanța dintre zone e suficient de mare. Controlul plitei se face simplu chiar și cu o singură mână deoarece are butoane senzitive și sunt iluminate.

Prețul său nu e de neglijat dar sunt multe plite cu inducție accesibile și care nu oferă toate acele funcții speciale (poate că nici nu vă sunt de folos). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparat
Aparat

Alimentarea plitei e electrică și se poate observa acest aspect. Deasemenea, zonele de gătit sunt bine evidențiate. Panoul e poziționat în față cum e la majoritatea și nu e ca la oricare altă plită, e cu control digital. Inducția e o tehnologie modernă și după părerea mea, ar trebui să fie prezentă mai pe toate plitele electrice deoarece crește randamentul plitei. E dotat cu siguranță, 17 trepte de încălzire, 4 arzătoare, timer etc.

Pe partea de funcții are semnal sonor, blocare butoane (protecție copii), blocare pentru curățare, deconectare automată, indicator căldură reziduală și câteva speciale (PowerManagement,  QuickStart, restart și PowerBoost). Pe partea de design are o sticlă neagră iar dimensiunile ei nu ar trebui neglijate dacă aveți puțin spațiu pe blat pentru un incorporabil. Dimensiunile nișei sunt cele care că interesează – 56 cu 50 cm.

Plusuri: designul elegant, funcțiile speciale, control electronic, multe trepte de încălzire și e fiabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch PIA611F18E e o plită deosebită care poate reduce timpul de gătire, deci puteți câștiga timp dar și bani (comparativ cu o plită electrică obișnuită). Nu e o plită accesibilă care și-o poate permite oricine dar nu orice plită oferă aceste caracterisitic speciale. V-o recomand că e la promoție dar aceasta nu va dura prea mult. Un cuptor incorporabile e necesar pentru o bucătărie modernă.

Te-ar mai putea interesa